10 avantaje pe care ti le ofera tavanele extensibile

0
10

Tavanele extensibile sunt solutia ideala pentru locuintele care au tavane cu denivelari sau pe care vopseaua risca sa se aplice neuniform. In astfel de situatii trebuie sa optati pentru tavane extensibile care se aplica rapid, nu se crapa, nu pot avea denivelari, sunt disponibile in orice culoare sau imprimeu, ba chiar pot fi montate si demontate in mod repetat fara sa se deterioreze si este un ajutor de nadejde in cazul inundatiilor cauzate de vecinii de deasupra, intalnite la bloc.

Va prezentam principalele avantaje ale acestui tip de tavane:

  1. Plafoanele extensibile sunt realizate din material plastic, ceea ce permite crearea de suprafete absolut uniforme si realizarea unor plafoane complexe: plafoane cu niveluri multiple, bolti etc.
  2. Este nevoie de 3 pana la 5 ore pentru a instala un plafon cu un singur nivel si de 2 pana la 3 zile pentru a instala un tavan cu mai multe nivele (in functie de complexitatea structurii).
  3. Tavanele extensibile nu necesita multa intretinere si are proprietatea de respingere a prafului. Daca este necesar, plafonul poate fi spalat si curatat.
  4. Spatiul dintre tavanul extensibil si tavanul real al camerei permite amplasarea izolatiilor termice si acustice, ceea ce face ca acest tip de plafon sa reduca zgomotul.
  5. Tavanele extensibile sunt impermeabile. In cazul in care vecinul de sus s-a inundat, un astfel de tavan este capabil sa reziste pana la 100 litri pe metru patrat. In astfel de situatii, un specialist va scoate apa care s-a strans deasupra tavanului extensibil, in urma inundatiei, prin simpla deschidere a plafonului. Dupa ce apa a fost indepartata, capatul deschis al plafonului este reinstalat.
  6. Fiind disponibile intr-o multitudine de texturi si culori, precum cele de la ApollonDesign, tavanele extensibile pot fi o solutie pentru toata lumea, indiferent de gusturi.
  7. Tavanele extensibile nu mentin umiditatea, deci nu formeaza mucegai, facandu-le perfecte si pentru bai, saune, piscine sau camerele copiilor.
  8. Instalarea si demontarea usoara a acestui tip de tavan permite accesul rapid la toate echipamentele ascunse in spatele acestuia.
  9. Reinstalarea tavanului extensibil nu afecteaza calitatea acestuia.
  10. Permite montarea de lustre si alte elemente necesare unui plafon. Distanta dintre tavanul extensibil si plafonul real trebuie sa fie de cel putin 3 cm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here