3 motive pentru care trebuie sa alegi un mester si nu o firma de constructii

  0
  34

  Chiar daca astazi termenul de „meserias” a capatat conotatii peiorative din cauza neseriozitatii celor mai multi dintre „specialistii” care se ofera sa iti reabiliteze locuinta, alegerea unui adevarat meserias in locul unei firme specializate poate fi o decizie inspirata. Un meserias este o persoana calificata in multe domenii de reparatii si constructii, cum ar fi lucrari electrice, instalatii sanitare, tamplarie, montarea parchetului sau zugravire.

  Un meserias este ideal pentru proiecte de renovare pe scara larga, deoarece este mai usor sa finalizezi toate lucrarile de reparatie apeland la o singura persoana/firma. In primul rand, aceasta alegere se va dovedi mai putin costisitoare, decat daca ai apela la diverse firme, fiecare specializata in diferite tipuri de lucrari.

  Chiar daca reabilitarea completa a locuintei este un vis pentru multi proprietari, pretul pentru o astfel de munca este de multe ori atat de mare incat ii descurajeaza pe multi. Din fericire, un pret mai mare nu atrage dupa sine si o lucrare mai buna. Fie ca modernizati baia sau mariti bucataria, gasirea unui mester bun va poate ajuta sa va atingeti obiectivele de reabilitare cu un buget rezonabil.

  Preturi accesibile

  Spre deosebire de o firma de constructii, un meserias se concentreaza adesea asupra lucrarilor mai mici de care ai nevoie in locuinta ta,  ceea ce le permite sa perceapa un pret mai rezonabil pentru serviciile lor. De exemplu, daca sunteti interesat sa va modernizati baia si sa schimbati gresia, faianta si alte accesorii, angajarea unui meserias in locul unei firme de constructii va poate ajuta sa evitati cheltuieli suplimentare. In timp ce angajarea unei firme de constructii pentru lucrari mari este o alegere buna, pentru lucrarile mici alegerea inteligenta este sa apelati la un meserias.

  Programare usoara

  Programarea unei intalniri cu un meserias este adesea mai usoara decat efectuarea unei vizite din partea reprezentantilor unei firme de constructii. Majoritatea meseriasilor lucreaza singuri, in timp ce un contractant are de obicei un grup mare de angajati cu care lucreaza. Din pacate, atunci cand sunt implicati un numar mai mare de muncitori, programarea devine mai dificila. Avand numarul de telefon al unui mester de a carei seriozitate te-ai convins, il poti suna atunci cand ai o urgenta, cum ar fi o teava sparta sau un cuptor care s-a stricat, si asta pentru ca programul mesterilor este mult mai flexibil.

  Un om bun la toate

  De la proiecte simple la reparatii mai complicate, un mester profesionist, asa cum poti gasi pe 07handyman, are experienta si abilitatea de a efectua o varietate de lucrari la domiciliu. Fie ca va curatati jgheaburile, fie ca va montati un nou parchet, angajarea unui mester va ajuta nu doar sa economisiti timp si bani, ci va ofera si mai mult confort psihic.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here