Afectiuni in care administrarea de lyprinol este indicata

0
26

Lyprinolul este un supliment alimentar foarte popular datorita fapului care are foarte multe efecte benefice asupra celor care il utilizeaza. Este vorba despre un produs de origine naturala, cu ajutorul caruia oamenii isi pot imbunatati sanatatea articulatiilor, dar si a sistemului sos. Cei care au folosit pana acum lyprinol au putut observa intr-un destul de scurt efecte pozitive in ceea ce priveste bolile de care sufereau inainte. In acest sens, randurile de mai jos contin informatii importante in legatura cu afectiuni in care administrarea suplimentului este benefica!

Care sunt efectele pe care le are suplimentul asupra organismului?

Intai de toate, cei care folosesc lyprinolul trebuie sa stie ca acesta ajuta la mentinerea unui sistem osteoarticular sanatos si, totodata contribuie la eliberarea carilor respiratorii, datorita faptului ca facilitatea respiratia (mai ales la pacientii care sufera de astm). Totodata, suplimentul alimentar este foarte bogat in Omega 3, iar o singura capsula este echivalenta cu o cutie intreaga de capsule din ulei de peste.

Pentru ce tipuri de afectiuni poate fi folosit lyprinolul?

Probleme respiratorii

Persoanele care au probleme respiratorii (astm bronsic, tuberculoza, emfizem pulomar, fibroza cistica, traheobrosinta sau silicoza) trebuie sa stie ca isi pot trata aceste afectiuni cu lyprinol. De asemenea, acest supliment alimentar este indicat si pentru indivizii care au probleme gastrointestinale, asa cum sunt colitele, gastritele, informatiile hemoroidale sau sindromul bolii Crohn sau sindromul colonului iritabile.

Probleme neurologice

Un alt caz in care poate fi utilizat lyprinolul este atunci cand oamenii au probleme neurologice. Suplimentul alimentar ajuta la tratarea starilor de nervozitate, a stresului, dar si a anexietatii. De asemenea, el ajuta la tratarea dementei, a Alzheimer-ului, dar si a bolii Parkinson, a sindromului ADHD sau a sclerozei in placi.

Problemele cardiovasculare

Afectiunile cardiace sunt foarte serioase, mai ales ca atunci cand nu sunt tratate la timp, in mod corespunzator, pot fi chiar fatale. Pentru imbunatatirea starii de sanatate a inimii, oamenii pot apela suplimentul alimentar mentionat mai sus. Astfel, ei pot trata usor bolile coronariene, pot preveni infarctul miocardic si ateroscleroza, tensiunea arteriala scade, iar fragilitatea capitala dispare treptat.

Probleme dermatologice

O alta categorie de afectiuni care pot fi tratate cu ajutorul lyprinolului este cea dermatologica. Astfel, indivizii vor observa imbunatatiri in ceea ce priveste dermatozele, eczemele, psoriazisul sau micozele.

Cum trebuie administrat suplimentul in mod corect?

Cei care doresc sa foloseasca lyprinolul pentru una dintre problemele enumerate mai sus, trebuie sa stie ca medicii recomanda administrarea a 1-2 capsule pe zi (una dimineata si una seara, in timpul meselor). I ncazuri in care situatiile sunt cronice, atunci pacientii pot opta pentru o cura cu o doza soc de 4 capsule pe zi (2 dimineata si 2 seara). Pentru copii sunt recomandate, in medie 3 capsule pe zi, timp de 3 saptamani. Dupa aceasta perioada, doza trebuie sa scada la 1-2 pastile pe zi.

Femeile insarcinate si cele care alapteaza trebuie sa eviteze suplimentul alimentar, exceptand cazul in care doctorul le recomanda sa-l foloseasca in mod obligatoriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here