Ai nevoie de o masina? Iata cateva motive sa optezi pentru serviciile de rent a car!

0
6

Trebuie sa participi la un eveniment, iar masina persona este in service sau are vechime si nu ti se mai potriveste? Acestea sunt cateva motive bune sa mergi acum la o reprezentanta de inchirieri auto Bucuresti!

In ultimii ani, piata de rent a car din tara noastra se dezvolta tot mai mult, astfel incat au aparut pe piata numeroase firme ce ofera acest tip de serviciu, cu sau fara sofer, si care se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Sa nu mai punem la socoteala ca vei primi o masina aproape noua, cu plinul facut si ca poti opta si pentru un scaun de copil modern. Pentru ca paleta de astfel de servicii este vasta, ca sa alegi firma potrivita, poti incepe cu o cautare pe internet, la care sa pui accentul pe vantajele oferite clientilor, disponibilitatea, reputatia in piata de rent a car, review-urile pozitive, modelele de vehicule si, bineinteles, preturile.

Este foarte important ca firma de inchirieri auto sa fie cu adevarat profesionista, nu aiba clauze ascunse si sa se bazeze pe o communicare eficienta cu clientul. In plus, uita-te ca firmele sa nu impuna un numar de kilometri, pentru ca daca ai de facut o cursa lunga se va adauga la pretul final.

Cand este cel mai bine sa inchiriezi o masina?

Asta depinde de tine. O poti face fie la ocazii speciale, fie atunci cand masina ta se afla in service, pentru o perioada mai mare.

Noi iti recomandam sa optezi pentru o masina inchiriata si atunci cand:

Participi la un eveniment sau ai nevoie sa te deplasezi cu un mijloc de transport personal – in general, companiile rent a car au o oferta variata de vehicule din clasa business, economy si premium, asadar ai optiuni diverse.

Esti contracronometru si ai nevoie de mobilitate maxima. Asta se intampla, adesea, atunci cand ai masina in service, din diverse motive. Cat timp aceasta se afla in service, poti apela la o companie de rent a car pentru a inchiria o masina si a-ti continua viata de zi cu zi asa cum esti obisnuit. Masinile disponibile in sistemul de inchirieri auto au plinul facut, RCA, CASCO si rovinieta platite.

Mergi intr-o excursie in tara sau in strainatate – confortul de a vizita destinatiile turistice fara a fi conditionat de alte persoane este vital. O masina de inchiriat iti va asigura mobilitate si independenta fata de mijloacele de transport in comun din acea destinatie turistica.

Sau cand vrei sa mergi pe terenuri accidentate, forestiere sau de munte. Firmele au in dotare si masini de tip 4×4 cu care te poti deplasa si pe teren accidentat sau drumuri de munte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here