Aplicatii pentru becurile cu led

0
121
spot led

Becurile cu led au multe avantaje fata de cele clasice. Pentru inceput, acestea sunt eficiente din punct de vedere al consumului, deoarece produc mult mai putina caldura. Absenta filamentului si a sticlei le face mai durabile. Viata acestori surse de lumina este semnificativ mai lunga decat a becurilor cu incandescent, dar si a tuburilor fluorescente. Toate aceste beneficii le fac foarte atractive si populare.
Becurile cu led au inceput sa fie folosite in detrimentul becurilor cu incandescenta in multe domenii si scopuri. Astfel, magazinele suplimenteaza stocurile si diversifica sortimentele pentru a face fata cererii.
Corpuri de iluminat pentru in casa
benzi ledOamenii gasesc becurile cu led ca o alternativa foarte buna pentru becurile cu incandescenta pentru iluminat casnic. Aceste becuri sunt folosite pentru veioze, dar si pentru lustre si candelabre. Spatiul de locuit de acasa poate fi decorat cu ajutorul unor becuri led sau al unor benzi led in diferite culori. Mai mult, eficienta energetica a acestora incurajeaza oamenii sa le foloseasca in bucatarie si in baie.
Corpuri de iluminat pentru gradina sau curte
bec-led-spot-mix-14-25aniIn afara de casa, becurile cu led sunt o alegere buna si pentru gradina si curte. Se pot folosi langa o fantana sau langa piscina pentru a le pune mai bine in valoare. Foisoarele si terasele sunt alte locuri unde se folosesc din ce in ce mai mult becuri cu led. Si in parcare, pe trotuar, se folosesc astfel de becuri decorative.
Gradinile alimentate cu energie solara si serele artificiale folosesc tot becuri cu led, chiar pentru a stimula cresterea plantelor.
Iluminat comercial
Deoarece atrag atentia, becurile cu led sunt folosite pentru firme si reclame. Folosirea acestora in firme a crescut in ultimii ani. Disponibile intr-o varietate de culoru, aduc o contributie semnificativa in promovarea afacerilor si a magazinelor.
Iluminatul auto
Folosirea acestor becuri la biciclete a crescut deoarece becurile cu led produc suficienta lumina cu consum mic. In acelasi timp, devin favorite si pentru constructorii de automobile. Se folosesc la autoturisme, autobuze si altele pentru faruri si spoturi, dar si pentru iluminat interior. Mai nou se folosesc si la semafoare si la semnale feroviare.
Alte scopuri
proiectoare ledProiectoarele pentru cladiri sunt o alta aplicatie pentru becuri led datorita durabilitatii, luminozitatii si duratei de viata. Si pentru luminile de urgenta ale cladirilor sunt foate practice. Torte, panouri publicitare, lumini de scena si alte multe aplicatii au inceput sa se bazeze pe becurile cu led.
Trendul este ca becurile cu led sa inlocuiasca becurile traditionale in majoritatea aplicatiilor. Disponibilitatea in mai multe marimi, forme si culori le fac foarte populare. Magazinele de corpuri de iluminat incep sa vanda doar benzi led, proiectoare cu led si becuri cu led. O oferta generoase gasiti la magazinul online de corpuri de iluminat Magicled.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here