Avantajele utilizarii vopselei decorative

0
442

Desi pare a fi un nou trend in domeniul designului interior si poate fi caracterizata ca fiind o alternativa de lux a vopselei lavabile, se poate spune ca vopseaua decorativa pentru interior  incepe sa fie preferata de cat mai multi oameni datorita caracteristicilor si avantajelor pe care ni le ofera.

Singurele dezavantaje existente atunci cand vine vorba despre vopseaua decorativa sunt pretul si faptul ca suprafata pe care va fi aplicata trebuie pregatita cu mare grija.

Vopseaua decorativa este acel element ce da casei tale un plus de originalitate si personalitate si datorita culorilor si efectelor variate pe care ni le ofera, face din ea cea mai buna optiune atunci cand vine vorba de o reamenajare a unui spatiu.

Vopseaua decorativa se aplica pe un perete curat, slefuit si curatat, cu ajutorul unei pensule, perie, trafalet  sau burete marin si pot fi obtinute diverse efecte: aspect de piatra, aspect zgariat sau de scoarta de copac, aspectul de piele de sarpe sau de crocodil sau un aspect catifelat, perlat, de matase sau se poate chiar obține o textura speciala asemanatoare cu marmura, faianta, gresia, stucco sau ardesia.

Dintre avantajele pe care le are vopseaua decorativa trebuie amintit ca:

  • Se aplica rapid, intregul proces dureaza trei zile
  • Vopseaua decorativa este obtinuta pe baza de apa, este ecologica, omologata si nu dauneaza mediului inconjurator.
  • Ne ofera o gama larga de combinatii, pentru un design interior cu efecte 3d.
  • Este foarte rezistenta, avand o durata de viata de pana la 10 ani
  • Se pot aplica pe caramida, beton, lemn, metal sau glet
  • Sunt rezistente la umiditate, uzura alcalina sau intemperii , acest lucru facand din ele o optiune de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei o reamenajare a bucatariei sau a baii, datorita efectelor diverse pe care ni le ofera.
  • Au efect antistatic pe previne formarea prafului pe suprafata
  • Este foarte rezistenta la deteriorarea mecanica
  • este rezistenta la ultraviolete, care provoaca decolorarea vopselei.

In cazul in care doresti sa personalizezi un anumit spatiu, dar ai nevoie de mai multe informatii sau de sfaturi, poti apela cu incredere la specialistii din domeniu, atat prin intermediul e-mailului, cat si telefonic.

     Vopseaua decorativa a fost special creata pentru ca peretii sa fie decorati conform celor mai noi tendinte si se poate spune ca sunt un produs inovativ in domeniu, datorita nuantelor si texturilor unice si omologate pe care acestea ni le ofera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here