Cand este recomandat sa se apeleze la serviciile rent a car?

0
3

In ultima vreme, serviciile rent a car au devenit tot mai diverse. Pentru cei care vor o masina de inchiriat direct de la aeroport, exista rent a car Otopeni, locul de unde masinile pot fi inchiriate de la cele mai mici preturi chiar din aeroport.

Rent a car Otopeni – situatii in care este necesara o masina de inchiriat

Conform statisticilor, unele dintre cele mai cautate servicii de rent a car Otopeni, ceea ce inseamna ca turistii care aterizeaza in Bucuresti au nevoie de o masina de inchiriat. De fapt, sunt numeroase situatii in care o masina inchiriata poate fi cea mai buna solutie.

Participarea la un eveniment

In general, firmele de rent a car au in oferta mai multe tipuri de masini din clasa economica, business si premium, iar optiunile sunt diversificate. De exemplu, pentru evenimentele corporate sunt potrivite masinile tip limuzina sau SUV-urile. Exista mai multe astfel de masini, printre care si Audi A4 sau BMW. Pentru o vacanta in familie sau pentru o intalnire de team building se recomanda microbuzele sau masinile de tipul mini van, in functie de cat de multe persoane participa la actiune. Costurile nu sunt mari, avand in vedere faptul ca se impart la numarul de persoane din masina.

Inchirierea unei masini in regim contratimp pentru mobilitate maxima

Uneori pot aparea si situatii neplacute, cum ar fi accidentarea masinii proprii. Cat timp aceasta se afla in service se poate apela la o companie de rent a car pentru a inchiria o masina si pentru a continua ritmul normal, asa cum ar trebui. Cele mai multe companii de inchirieri auto ofera masinile in maximum 3 ore din momentul in care au fost solicitate, cu plinul deja facut si cu asigurarile platite. In cazul unei avarii, inlocuirea masinii este asigurata cu alta functionala, fara sa fie implicate costuri suplimentare, pentru ca acestea sunt acoperite de RCA sau de CASCO.

Excursii in strainatate

Confortul de a vizita o destinatie turistica fara utilizarea transportului in comun este foarte important. Masinile de inchiriat asigura mobilitate si independenta fata de alte mijloace de transport in comun existente in acea destinatie turistica.

Mersul cu autobuzul poate fi neplacut si consumator de timp. In primul rand, se va tine cont de faptul ca autobuzele si trenurile se opresc acolo unde exista statii, daca exista, sau la fiecare doua ore, in cazul autobuzelor, iar persoanele care vor sa faca opriri pe drum nu o pot face. Se adauga la acest inconvenient si faptul ca sunt mai multi in masina si, mai ales cand sunt persoane care calatoresc in grupuri, poate fi galagie.

Uneori impartirea banchetei cu o persoana necunoscuta poate genera un anume disconfort, mai ales cand persoana respectiva se misca, vrea sa se uite pe geam, vorbeste la telefon sau fosneste ambalaje. De asemenea, muzica din masina va fi cea aleasa de sofer si aerul conditionat va fi pornit doar atunci cand majoritatea pasagerilor sunt de acord, ceea ce inseamna ca nu se poate discuta despre foarte mult confort si alegere personalizata a facilitatilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here