Care este cel mai potrivit moment pentru a-ti achizitiona incaltaminte de marca?

0
7

Pentru marea majoritate a reprezentantelor sexului frumos o pereche de pantofi eleganti, cu un toc ametitor, care poate face cu adevarat minuni in crearea unei tinute de vis este fara doar si poate o atractie irezistibila si aproape ca punem egal intre o incaltaminte exclusivista si o bijuterie pretioasa. Asta pentru ca ambele elemente mentionate au rolul de a ne face „sa stralucim” atunci cand le purtam si sa devenim o aparitie spectaculoasa, care va reusi sa atraga privirile admirative ale celor din jur.

Si pentru a ne imbogati colectia de incaltaminte, unele dintre noi sunt  dispuse la anumite sacrificii, pretuiesc in mod deosebit unele marci de prestigiu, altele se uita cu atentie la bani si nu se orienteaza doar catre branduri celebre, cautand si variante cu notorietate mai redusa, dar care pot concura cu sanse reale, gratie calitatii si originalitatii modelelor create.

Dar chiar si atunci cand nu ne numaram printre cele care pun pret in mod deosebit pe incaltamintea realizata de mari creatori si designeri, care dau ora exacta in materie de tendinte in incaltaminte, cu siguranta  ne dorim sa fim posesoarele macar ale unei perechi de incaltaminte dintr-o colectie cu…staif. Iar cel mai bun moment pentru a face o astfel de achizitie este cel care coincide cu perioadele pline de reduceri, cand magazinele se grabesc sa faca loc in vitrine pieselor din noile colectii si o serie intreaga de articole pe care ti le doresti, dar pe care nu ai fi fost dispusa sa le cumperi la inceput de sezon, la un pret mult mai piperat, acum incep sa iti atraga atentia.

Asa ca verifica ofertele, vezi care sunt preturile mai atractive, de exemplu incearca ShoeXpress, un site care iti pune la dispozitie incaltaminte de cea mai buna calitate realizata de marci cu reputatie, care cumuleaza aproape 2.000 de produse. Pentru marea majoritate a brandurilor prezente pe acest site sunt aplicate reduceri semnificative, care cu siguranta va vor convinge ca, achizitionand acel model care v-a fermecat, veti face o investitie buna.

De exemplu, optand pentru incaltaminte Tamaris, reducerile aplicate articolelor din aceasta colectie au preturi mai mici cu 100, 150 sau chiar 240 de lei, avand de ales dintre cele aproape o suta de modele diverse de pantofi, ghete, bocanci, botine, cizme, dar si genti de dama de cea mai buna calitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here