Care sunt cele mai bune uleiuri antirid?

0
3

Ridurile sunt definite ca fiind cute formate in piele, aparute din cauza imbatranirii, stresului si factorilor de mediu. Cand pielea este tanara, epiderma (stratul exterior) prezinta umiditate si reuseste sa se intinda. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, ea pierde din fibrele de elastina care ajuta ca tenul sa ramana tanar si proteinele de colagen care sustin structura pielii. In cele din urma, grasimea din piele dispare, in acest fel aparand ridurile.

Uleiurile esentiale sunt considerate cele mai bune optiuni pentru anti-imbatranire. Hranitoare si cu proprietati corecive, uleiurile ar trebui sa fie utilizate, in special, pentru tratarea pielii adulte, reducand, astfel, formarea liniilor fine si a ridurilor. Proteinele si nutrientii prezenti in uleiurile esentiale ajuta la regenerarea celulelor si protejeaza retentia de apa fara sa astupe porii.

Iata care sunt cele mai bune uleiuri esentiale pentru riduri:

Ulei de tamaie

Unicul ulei cu o aroma puternica, uleiul de tamaie este calmant.  Aceasta proprietate sustine regenerarea si cresterea noilor celule. Proprietatea anti-imbatranire ajuta la strangerea pielii si reduce uscaciunea. De asemenea, actioneaza asupra cicatricilor si semnelor. Aplicarea regulata a uleiului va asigura restaurarea pielii lasate si lupta impotriva ridurilor.

Uleiul din lemn de trandafir

Uleiul din lemn de trandafir este unul dintre cele mai scumpe si appreciate uleiuri din industria cosmetic, datorita capacitatii sale de a stopa distrugerea proteinelor de colagen. Stimuleaza circulatia sangelui si incurajeaza vindecarea  cicatricilor si regenerarea tesuturilor.  Este un ulei relaxant care videca problemele pileii uscate. O aplicare regulate cu acest ulei  garanteaza o piele sanatoasa, tanara, fara urma de rid.

Uleiul de Patchouli

Cu proprietati ridicare anti-inflamatorii si anti-imbatranire, uleiul de Patchouli este un ingredient adecvat pentru numeroase cosmetice. Acest ulei preparat din frunzele arbustului este un videcator al acneei si reduce porii. Intinde pielea lasata si astfel, contribuie la reducerea liniilor fine si a ridurilor.

Sursa: www.getlokal.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here