Cauciucuri agricole – folosite sau noi? Alegerea corecta

0
35
Cauciucuri agricole pentru tractor

O vizita la cel mai apropiat magazine de cauciucuri e o modalitate buna de a afla care sunt cele mai bune cauciucuri de utilaje si care sunt la reducere. Aceste magazine au angajati profesionisti care te vor ajuta sa alegi cauciucurile ideal pentru nevoile tale. Iti pot explica chiar si ce anume sa verifici cand alegi cauciucuri resapate sau second hand.

In primul rand, pentru ca acestia sa te ajute, trebuie sa le spui la ce anume folosesti cauciucurile. Vei scuti mult timp in alegerea unora, si poti face si o economie semnificativa, mai ales daca specifici clar ce vei face cu utilajul sau tractorul. Unele cauciucuri au canale adanci, trepte in forma de romb sau sunt cauciucuri normale pentru agricultura. Fiecare dintre acestea au anumite scopuri si pot fi folosite o perioada lunga de timp daca sunt folosite corect.
Este important sa alegeti tipul corect de cauciucuri, iar cele mai importante sunt cele pentru rotile din spate, intrucat acestea duc greul. Riscul de a ramane impotmolit in noroi este corelat cu marimea cauciucurilor din spate.

La unele tractoare moderne, toate cauciucurile pot fi de aceeasi marime.

Atunci cand cumperi cauciucuri agricole, pentru tractor, pretul este important.

In unele magazine puteti gasi cauciucuri agricole second hand. Examinati cu atentie si folositi informatiile pe care le da vanzatorul. Verificati partea de rulare, partile laterale pentru a nu lua cauciucuri cu defectiuni sau uzura excesiva. Pentru ca anvelopele agricole sunt scumpe, puteti economisi multi bani cumparand cauciucuri second hand.

Alta optiune este sa cumparati cauciucuri online la Acvila Romania. Pot fi chiar mai ieftine decat in magazin. Cum se face?

De obicei se pot plati ramburs sau cu cardul bancar, putand alege tipul, marimea, chiar si brandul de cauciucuri direct pe site. Trebuie sa aveti grija ca anvelopele sa fie in stoc. Este mai ieftin online, pentru ca vanzatorul nu mai plateste chiria spatiului de vanzare si are costuri reduse.

Dupa comanda si plata, puteti ridica anvelopele de la magazin sau va pot fi livrate acasa. In unele cazuri, montarea acestora este inclusa in pret.
Cauciucurile de tractor pot fi cumparate destul de usor, odata ce v-ati hotarat in privinta dimensiunilor, modelului si a bugetului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here