Ce ceasuri poarta miliardarii lumii

0
27

V-ati intrebat vreodata ce ceasuri poarta cei mai puternici oamenii de afaceri din lume? Daca da, cu siguranta nu ati reusit sa dati raspunsul corect. Celebritatile s-ar putea simti confortabil purtand marci de ceasuri scumpe precum Tag Heuer si Vacheron Constantin, dar oamenii de afaceri de succes sunt o „specie” diferita. In mod obisnuit, ei nu incearca sa isi impresioneze colegii de afaceri sau mass-media intr-un mod atat de vizibil.
Publicatia wework.com a realizat in urma cu cativa ani un top al ceasurilor oamenilor de afaceri si persoanelor influente din America. Iata ce a iesit.

Merita sa amintim ca un ceas de mana este mai mult decat un obiect care te ajuta sa afli cat este ora, dovada stand si modelele de pe pe siteul Japora. Ca si imbracamintea pe care o purtam, ceasul, promoveaza stilul si filozofia noastra in afaceri, contribuind, in bine sau in rau, la modul in care ceilalti din jur ne percep.

Tom Perkins, „atacat” de presa
Tom Perkins, om de afaceri american cu o avere estimata la opt miliarde de dolari avea sa simta pe piele lui cat de importante sunt accesoriile pentru un om de afaceri. In 2013, Perkins a aparut la televizor pentru a-si cere scuze pentru declaratiile pe care le facuse in legatura cu mifcarea Occupy Wall Street, vorbind, totodata, in postura de victima despre „demonizarea bogatilor”. Presa l-a atacat puternic dupa aparitia sa, legandu-se inclusiv de ceasul de 380.000 de dolari pe care il purta la mana in momentul aparitiei televizate in care se victimiza.

Bill Gates si ceasul de 10 dolari
In timpul unei vizite, din 2014, la o ferma de cai din California, impreuna cu fiica sa, Jennifer, Bill Gates a fost vazut purtand un ceas Casio, in special modelul W214H-1AV, care se vindea la un pret de 17 dolari. Este foarte probabil ca cel de-al doilea cel mai bogat om din lume sa fi cumparat ceasul respectiv chiar la reduceri. El a declarat pentru The Washington Times: „Port un ceas de 10 dolari”. Inainte sa-l considerati zgarcit pe Bill Gates, amintiti-va ca scopul companiei Microsoft a fost inca de la inceput de a face calculatoarele accesibile pentru toata lumea. In plus, vorbind despre ceasuri Casio pentru barbati, ele sunt unele dintre cele mai viabile ceasuri.

Roman Abranovici – „The Heart-Monitor”
Un alt ceas surprinzator de ieftin, purtat de un multi-miliardar, este cel al magnatului rus Roman Abranovici, a carui avere este estimata la aproximativ 9,5 miliarde de dolari. Abranovici a fost observat de mai multe ori purtand un ceas Polar M61, in valoare de 140 de dolari. Ceasul este conceput pentru alergatori si poate monitoriza bataile inimii. Probabil ca Abramovici, care a cheltuit 270 de milioane de dolari pentru achizitionarea clubului de fotbal Chelsea, vrea sa para un barbat tanar si sportiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here