Ce faci daca ti s-a stricat hoverboard-ul, noul gadget minune

0
73

Un nou gadget a cucerit de ceva timp si Romania. Inspirati de imaginile vedetelor internationale, precum Chris Brown, Nicki Minaj, Snoop Dog sau Karim Benzema, adolescentii de la noi au inceput sa foloseasca scuterul electric tip hoverboard. Prin parcuri, locuri de joaca sau chiar pe strada vezi tot mai des persoane deplasandu-se pe o placa prevazuta cu doua roti, dotata cu bluetooth, care se misca singura pe baza unui motor electric si iti ia ochii cu luminile tip led.

Statisticile arata ca vanzarile de hoverboard-uri in Romania sunt in continua crestere. Hoverboard-ul este considerat un mijloc de deplasare urban modern, eficient, cu costuri reduse de functionare care ”intoarce capetele” datorita modului neconventional de functionare.

In primul semestru al anului 2016 s-au vandut aproximativ 4.000 de scutere electrice in Romania, iar pana la sfarsitul lunii decembrie vanzarile au depasit 12.000 de „hoverboard-uri”. Liviu Nistoran, CEO Evolio preconizeaza ca „in 2017, piata va ajunge la un volum de 35.000 de unitati”.

Din punct de vedere functional discutam despre un vehicul electric, cu acumulator reincarcabil, de unde si eficienta sporita la deplasarea pe distante scurte, de pana la cativa kilometri, totul fara a polua aerul deoarece nu elimina noxe.

Asa cum se intampla in cazul tuturor gadget-urilor noi, posibilele defectiuni aparute in urma utilizarii intense sau necorespunzatoare ridica probleme utilizatorilor. Din fericire insa si in Romania au aparut firme specializate in reparatii hoverboard.

Printre cele mai frecvente probleme care pot aparea la un scuter electric tip hoverboard se numara:  uneori, hoverboardul nu porneste. Sau deloc; a patruns apa sau alte lichide in interiorul lui; partea dreapta sau partea stanga nu functioneaza; inelul de balama din mijlocul hoverboardului s-a rupt; portul de incarcare este spart sau rupt; rotile sunt uzate sau sparte; bateria se supraincalzeste; nu ai, dar vrei bluetooth si difuzor pe hoverboard; ai nevoie de o telecomanda pentru hoverboard-ul tau; bluetooth-ul nu functioneaza; una dintre roti nu merge; hoverboard-ul nu functioneaza in parametrii normali; bateria se incarca doar pentru 30 de minute; led-urile nu se mai aprind; hoverboard-ul tremura dupa ce cobori de pe el.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here