Ce poate si ce nu poate face liposuctia pentru tine?

0
2

Indiferent cate diete tii si cate ore pe saptamana petreci la sala, corpul tau inca nu a ajuns la forma desavarsita pe care ti-o doresti si este inca pufos in unele zone.

La femei, zonele cu tesut gras care cedeaza cel mai greu sunt abdomenul, soldurile, coapsele, zona interioara a geunchilor si uneori spatele si zona superioara a bratelor.

La barbati, zonele care cedeaza cel mai greu sunt in general abdomenul, soldurile, si pieptul. Atunci cand toate celelalte zone ale corpului arata normal dar ai si puncte in care nu poti scapa de grasime, liposuctia este singura care te poate scapa de problema! Orice exces localizat de grasime, oriunde pe suprafata corpului, poate fi eliminat prin celebra operatie de liposuctie.

Iata mai jos cateva dintre lucrurile pe care liposuctia le poate face, dar si cele pe care nu le poate face, astfel incat atunci cand alegi sa te supui unei astfel de interventii sa alegi in cunostinta de cauza.

– Elimina permanent grasimea localizata din diverse zone ale corpului.

– Imbunatateste linia corpului. Eliminand excesul de grasime, liposuctia poate reduce rotunjimile si poate sculpta corpul, astfel incat sa ajungi la forma dorita.

-Targeteaza depozitele de grasime din tot organismul. Exercitiile nu te pot ajuta mereu la slabirea localizata, insa liposuctia targeteaza in mod direct zonele cu depozite mari de grasime, asa cum sunt aripioarele, soldurile, zona spatelui deasupra sutienului, pielea lasata a bratelor (asa numitele “aripi de liliac”) si alte zone asemanatoare.

-Ofera rezultate imediate.

-Lasa cicatrici minime sau deloc. Pentru ca necesita doar incizii foarte mici, operatia de liposuctie nu lasa in urma sa decat cicatrici foarte mici in comparatie cu alte interventii estetice.

Insa chiar si cu aceste avantaje enorme, exista si cateva aspecte pe care liposuctia nu le poate rezolva:

-Liposuctia nu intinde pielea lasata si nici nu te poate ajuta sa o indepartezi. Insa ea poate fi combinata cu o interventie de lifting de brat sau cu un lifting corporal.

-Nu poate preveni ingrasarea. Liposuctia elimina permanent grasimea din organism, dar nu poate impiedica ingrasarea pe viitor. Singurul mod in care poti impiedica ingrasarea dupa o interventie de liposuctie este sa adopti un stil de viata sanatos, o dieta nutritiva si sa faci sport regulat.

-Liposuctia nu te poate ajuta sa slabesti in kilograme, ci este mai degraba adresata acelora care sunt aproape de atingerea obiectivului lor privind silueta. Procedura te poate ajuta sa scapi de ultimele depozite de grasime pentru care nu mai ai niciun fel de solutie si sa ajungi, astfel, la silueta dorita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here