Ce poti face cu ECM – Enterprise content management

0
56
Enterprise Content Management - onBase - Matricia

Strategie si implementare ECM – ce inseamna pentru tine si organizatia ta

Enterprise content management (ECM) acopera o mare varietate de domenii in tehnologie, incluzand aici captura de date, stocare, salvare, recuperare si livrare de continut digital. Matricia va ofera onBase, cel mai puternic si complet instrument de enterprise content management.
Este important pentru afaceri sa implementeze o strategie scalabila ce va controla toate datele companiei pe parcursul ciclului de viata.

Echipa Matricia nu doar va pune la dispozitie software-ul de Enterprise Content Management onBase, dar si instaleaza si configureaza sistemul pentru a va servi in cel mai bun mod organizatia.

Urmarirea continutului digital din start
Cu un program eficient de management al continutului digital instalat, companiile pot urmari fluxul real al datelor prin toate etapele prin care trece de la construire pana la produsul final si stocare. Unul dintre obiectivele onBase este crearea conexiunii dintre continutul securizat si persoane si procese.

Cand o companie are un software de management de date, acesta poate ajuta compania prin managementului datelor nestructurate, avand ca scop livrarea datelor potrivite persoanelor din organizatie potrivite. Sistemul trebuie sa dea datele corecte in timp util. Daca aceste sisteme au fost instalate corespunzator, acestea pot ajuta compania cu manipularea oricarui continut digital, in acelasi timp promovand colaborarea intre departamente interne si cu organizatii separate. Cu software-ul corect, managerii se pot astepta ca procesele complexe sa fie duse la bun sfarsit intotdeauna.

ECM si datele nestructurate.

Una dintre cele mai interesante capabilitati ale unui software ecm este ca poate manipula datele nestructurate intr-o maniera organizata. Pentru ca datele nestructurate nu au o ordine specifica si nu pot fi gasite in baze de date, aceste sisteme vor executa taskuri complexe intr-o maniera organizata. Asadar, activitatile pe care le executa sunt mult peste puterile unor programe de project management normale.

Printre functiile onBase se numara:

Captura documentelor – aceasta functie este responsabila cu captura in imagini a documentelor printate si salvarea acestora ca date digitale.

Managementul documentelor – utilizatorul are la dispozitie optiuni cum ar fi cautarea de detalii ale documentelor, accesarea acestora dupa stocare si livrarea catre altcineva.

Gestionarea activelor digitale – deoarece continutul digital al unei companii include o diversitate de tipuri de date, este de folos si pentru managementul fisierelor audio, video si al imaginilor.

Work-flow-ul managementului proceselor – atunci cand un document este scanat intr-un sistem de management al continutului, informatia este in stocata in format digital. Astfel, documentul poate fi trimis unui anumit grup de persoane, aprobat de manager si urmarit de catre cei care particpiantii la proiect.

Pastrarea inregistrarilor si optiuni de arhivare – optiunile de pastrare si arhivare a datelor au fost gandite pentru a permite companiilor sa se conformeze atat cu normele interne, cat si cu norme standard. Prin urmare, documentele pot fi stocate automat si accesate la cerere.

OnBase este un software ECM care face diferenta intre o companie care pierde timp cu organizarea si o corporatie in ascensiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here