Ce trebuie sa iei in calcul cand organizezi o nunta in aer liber

0
235

Exista ceva imposibil de descris in cuvinte cand vine vorba despre o nunta in aer liber: frumusetea de neegalat a tarmului marii, o gradina romantica, familiaritatea propriei curti etc. Dar, dincolo de aceste minunate privelisti, exista o munca impresionanta pentru a planifica si organiza o nunta impecabila in aer liber. Iata de ce aveti nevoie pentru a organiza un astfel de eveniment.

Inchirierea unui cort
In primul rand, veti avea nevoie de un cort sau chiar mai multe, daca luam in calcul si zonele de refugiu care trebuie ferite de soare sau eventualele ploi, unde este recomandat un cort Stretch. Corturile pot fi asezate aproape oriunde: in spatele casei, pe plaja, in parc, in fata unui conac etc. Un alt avantaj este acela ca aceste corturi pentru evenimente sunt construite in diverse forme, dimensiuni si materiale. Contactati o forma de inchiriat corturi pentru evenimente pentru a afla ce stil se potriveste nuntii dvs., in functie de spatiu, numarul de invitati si tema aleasa.
Pentru zilele prea calduroase sau prea friguroase, puteti apela la instalatii de aer conditionat si climatizare.

Decoratiunile potrivite
Din moment ce corturile sunt practic o panza, va trebui sa aduceti cateva imbunatatiri. Din fericire, exista o multime de optiuni de design disponibile: perdele texturate, candelabre elegante, perne colorate, fete de masa etc. Decideti ce elemente sunt cele mai importante pentru dvs. si apoi vedeti cum se incadreaza ele in bugetul dvs.

Catering, electricitate si apa curenta
Daca v-ati hotarat asupra tipului de cort pe care il veti inchiria, cort Dom, corturi bell, corturi pagoda etc, nu trebuie sa neglijati partea de catering, alimentarea cu curent electric si apa curenta. Pentru aceste aspecte trebuie sa luati legatura cu furnizorii pentru a verifica ce posibilitati aveti.
Apoi, trebuie sa va asigurati ca firma de catering are experienta in desfasurarea de evenimente organizate la cort. Numai in acest fel veti avea garantia ca invitatii dvs se vor simti excelent.

Muzica
O petrecere reusita nu poate exista fara muzica pe masura. Fie ca alegeti o trupa de coveruri, un grup folcloric sau un Dj, trebuie sa va asigurati ca aveti suficienta electricitate pentru ca echipamentele de sonorizare sa functioneze fara probleme. Pentru asta s-ar putea sa aveti nevoie de un generator, astfel incat sa nu ramaneti fara lumina in mijlocul petrecerii. De asemenea, calculati bine unde va fi amplasata formatia sau pupitrul DJ-ului, sa nu va treziti ca in timpul nuntii va incomoda ospatarii care aduc mancarea de la bucatarie, sau ca afecteaza miscarea pe ringul de dans.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here