Cele mai bune smartwatch-uri din 2015

0
614
Sony Smartwatch 3 Stainless Steel

A fost un an interesant pentru pasionatii de ceasuri destepte. Cel mai asteptat ceas inteligent al anului, Apple Watch, a fost lansat si a creat teama celorlalte branduri. Oamenii cauta cel mai bun review de smartwatch. 2015 a fost o binecuvantare pentru entuziastii de tehnologie, aducand serie de ceasuri. Asa ca, cu ultimele stiri despre smartwatch incercand sa tina pasul cu noile aparitii, hai sa vedem cele mai bune smartwatch-uri din 2015.

Apple Watch

Apple WatchFara indoiala, ceasul care a reusit sa obtina cea mai multa atentie este Apple Watch. Mult asteptatul ceas vine cu un design sofisticat si un display touch dreptunghiular ce suporta o multime de fete. Printre caracteristici, utilizatorul poate primi sau respinge un apel, poate fi conectat cu prietenii, le poate urmari datele din aplicatia de fitness si poate efectua si cateva functii de baza ale iPhone-ului. Alte aplicatii ce vin cu acest ceas sunt: cronometru, numaratoare inversa, alarma, prognoza meteo, calendar, harta si altele. Apple Watch se poate sincroniza cu iPhone 5 si toate modelele mai noi.

Asus Zenwatch 2

Asus Zenwatch 2Toate siturile de stiri incearca sa acopere detaliile lui Zenwatch 2. Asus Zenwatch 2 WI501Q a fost lansat in iunie, foloseste Android Wear OS si este compativil cu telefoane cu Android 4.3 sau mai noi. Ceasul vine cu un cadran stilizat dreptunghiular protejat de Corning Gorilla Glass 3. Are si o protective IP67. Ceasul alerteaza purtatorul de apeluri, mesaje si emailuri, are comanda vocala si Google Now. Cel mai bun lucru la acest ceas este ca vine cu WhatsApp, cea mai popular aplicatie de chat, ceea ce permite utilizatorului sa raspunda la mesaje pe WhatsApp. Cureaua ceasului poate fi din piele, cauciuc si metal, in functie de preferinte si buget.

Sony Smartwatch 3 Stainless Steel

Sony Smartwatch 3 Stainless SteelSony a lansat Smartwatch 3 Stainless Steel edition in februarie 2015. Modelul Stainless Steel vine cu specificatii aproximativ identice cu cele ale lui Smartwatch 3, diferenta fiind una estetica. Design-ul imbunatatit a fost laudat de toate articolele de review publicate. 2015 poate fi numit anul Sony, deoarece faimosul brand nu prea a avut succes in nisa de smartwatch-uri.
Ceasul vine cu un display de 1.6 inchi, processor quad-core la 1.2 GHz, 512MB de ram si 4 GB spatiu de stocare. Este rezistent la apa, iar aplicatia Sony Lifelog conecteaza utilizatorii si ii ajuta pe acestia sa-si urmareasca activitatile de fitness.

Pebble Time

Pebble TimeAlt model mult asteptat a fost Pebble Time. Varful campaniei Kickstarter, Pebble Time, este la a treia generatie de la Pebble, dupa Pebble Watch si Pebble Steel. Este disponibil la precomanda si vine cu functii imbunatatite cum ar fi: display color, interfata imbunatatita cu un timeline ce organizeaza notificarile, sterile si reminderele de seturi de evenimente. Disponibil pe rosu, alb si negru, Pebble Time a fost titlul multor stiri despre smartwatch-uri.

Acestea au fost cateva dintre cele mai bune ceasuri smart din 2015. Anul nu s-a terminat si probabil se vor mai lansa cateva modele in toamna sau chiar in iarna. Asteptam lansarea unui nou model Motorola spre sfarsitul anului.

Motorola 360

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here