Cele mai importante criterii in alegerea spatiului industrial in Bucuresti

0
2

Inchirierea unor spatii industriale in Bucuresti reprezinta in momentul de fata o mare provocare pentru antreprenori. Atat cei aflati la inceput de drum in afaceri, cat si cei care administreaza o firma de renume national au uneori nevoie sa isi mute sau sa isi extinda afacerea. Spatiile industriale de inchiriat reprezinta cea mai buna optiune in acest sens. Daca inchirierea se face pe termen lung, de cativa ani, de pilda, cu siguranta antreprenorii pot sta linistiti in privinta succesului afacerii lor.

Cum alegi spatiul industrial perfect?

In cazul unei hale industriale – unul dintre cele mai cautate spatii industriale de inchiriat – conteaza foarte mult materialul din care este construita. Halele industriale metalice rezista mult mai bine la uzura si la conditii meteo neprielnice. De asemenea, un alt criteriu pe baza caruia se alege hala industriala de inchiriat este zona in care este amplasata. Este important ca zona sa fie usor accesibila angajatilor si sa permita accesul facil al distribuitorilor si al furnizorilor.

Daca se doreste inchirierea unei hale industriale pe termen lung, atunci clientii trebuie sa isi indrepte atentia catre o hala care pe timpul iernii nu va genera costuri foarte mari pentru incalzire. Compartimentarea halei industriale trebuie sa fie bine gandita, astfel incat angajatii sa isi poata desfasura activitatea fara probleme, iar incaperea sa corespunda cerintelor si nevoilor companiei. Hala industriala este multifunctionala, insa fiecare administrator de firma o poate folosi pentru ceea ce ii este necesar.

Pretul este un alt criteriu de care depinde alegerea spatiului industrial perfect. Un pret de inchiriere prea mic trebuie sa ridice semne de intrebare clientului, in timp ce un pret de inchiriere foarte mare nu reprezinta o alegere avantajoasa.

Avantajele inchirierii unei hale industriale

Antreprenorii trebuie sa ia toate masurile necesare pentru a asigura desfasurarea activitatilor necesare afacerii in cele mai bune conditii. Primul lucru de care trebuie sa tina cont este locul in care vor lucra angajatii. O hala industriala bine pusa la punct, cu un pret de inchiriere avantajos, amplasata intr-o zona usor accesibila va fi alegerea perfecta!

Inchirierea unei hale industriale atrage dupa sine si numeroase avantaje pentru antreprenor. Primul si cel mai important avantaj este reprezentat de posibilitatea extinderii companiei si de schimbarea spatiului de desfasurare a activitatii intr-o locatie mai mare si mai bine pusa la punct. Unii antreprenori aleg sa inchirieze o hala industriala pentru a-si depozita materialele sau produsele inainte ca acestea sa fie livrate sau folosite.

Halele industriale sunt cladiri folosite special pentru activitati industriale, cu o gama larga de utilizari, de la centre de distributie si depozite pana la cladiri in care se face vanzare cu amanuntul. Hala industriala trebuie sa fie functionala, sa aiba o arhitectira simpla si totodata functionala, sa asigura utilizatorilor acces si securitate, dar si izolare acustica si termica, in asa fel incat costurile de incalzire si racire sa fie reduse. Inchirierea unui spatiu industrial este foarte simpla, in conditiile in care clientii tin cont de sfaturile mai sus mentionate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here