Cladiri de birouri in Iasi, pentru bussines-ul tau

0
7

Nu iti poti desfasura activitatea fara sa ai un sediu, un spatiu in care sa te poti dezvolta.

Daca nu ai o proprietate esti nevoit sa inchirirezi un spatiu si apeland la consultantii nostrii vei primi cele mai bune oferte deoarece inchiriem cladiri de birouri in Iasi la preturi pe care sa ti le poti permite si avand oferte variate iti vei putea alege amplasamentul preferat.

Inca din anul 1993, an in care ne-am infiintat, am depus eforturi sustinute pentru a acoperi cat mai bine piata de profil iar in acest moment avem  acoperire naţionala fiind una dintre principalele companii de consultanța imobiliara din Romania..

Suntem printre putinele companii care beneficiaza de experienta internationala, intrucat in perioada 1995-2016 fiind partenerul local al Cushman & Wakefield iar la inceputul anului 2018 am devenit birou afiliat al GVA Worldwide în Romania .

Ne bucuram sa detinem o oferta vasta de birouri care in acest moment include sute de oferte cu spatii de birouri de închiriat în marile oraşe din România: Bucureşti, Timişoara, Cluj, Brasov, Sibiu, Oradea, Craiova, Constanţa si alte orase importante. Printre orasele importante din Romania in care ne demonstram experienta imobiliara, inchiriem cladiri de birouri in Iasi, acesta fiind un oras cu perspective economice unde sunt necesare spatii pentru a-ti putea dezvolta afacerea.

Apeland la noi, beneficiezi de consultanta gratuita in cadrul careia primesti oferte generoase si de nerefuzat.

Daca optezi pentru oricare dintre birourile din oferta prin care inchiriem cladiri de birouri in Iasi, nu vei plati comision intrucat beneficiezi de gratuitate la inchiriere.

Suntem interesati sa satisfacem cat mai multe categorii de clienti si de aceea ne-am perfectat oferta de informații pentru inchiriere fiind mereu de actualitate si completa pentru a identifica cea mai buna oportunitate de inchiriere pentru fiecare tip de client in parte, de la categoria clientilor cu cativa angajati la companii care au cateva sute de angajati, avand permanent in oferta o plansa larga de imobile care pot fi vizionate in vederea inchirierii.

Intotdeauna va punem la dispozitie  informaţii actualizate periodic, localizarea exacta a cladirilor continand  adresa completa cu  pozitionare precisa pe harta, descrierea principalelor caracteristici ale cladirilor, poze relevante ale imobilelor cu acces si vecinatati, planul etajului curent, tehnologie mobile friendly.

Suntem in permanenta deschisi la colaborare scopul nostru fiind acela de a te consilia corect si de a-ti oferi si in Iasi ca si in alte zone in care suntem activi pe piata imobiliara cele mai potrivite oferte. Inchiriem cladiri de birouri in Iasi, in diferite zone de confort pentru activitatea ta.

Si asta pentru ca tu, clientul nostru sa fii beneficiarul experientei noastre si sa faci cea mai potrivita alegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here