Construieste-ti o aplicatie custom pentru afacerea ta

0
42
site de prezentare premium

Multi vor sa-si creeze propriile aplicatii de mobil. Este un plan ambitios, daca nu imposibil. Cel mai bine este sa angajezi o companie sa creeze o astfel de aplicatie pentru tine, pentru ca tu sa te ocupi cu managementul companiei si sa te asiguri ca aceasta este competitiva. Daca fondurile sunt limitate, daca nu ai alta optiune sau esti un foarte bun programator, construirea unei aplicatii pentru afacerea ta poate fi o idee buna.

Pentru a-ti crea aplicatia, ai nevoie de un program pe care sa-l folosesti la programare, sa compileze, depaneze, chiar sa publice aplicatia, de pe o singura platforma. Iti va fi cel mai usor sa o construiesti si sa ii intelegi interfata.

Cateva lucruri de stiut inainte de a incepe sa-ti programezi aplicatia

Limbajul nativ. Codul nativ este un sistem de operare ce iti permite sa interactionezi direct cu componentele hardware ale dispozitivelor mobile si ofera performanta ridicata aplicatiei. In principiu, foloseste designul tau si il traduce in cod pentru a face o aplicatie functionala.
Limbajul nativ poate fi folosit doar pentru a rula aplicatii neadministrate si trebuie sa fie compilat in alte limbaje de programare. Codul administrat permite o interfata variata si da posibilitatea programatorilor sa acceseze date si servicii cu ajutorul unor pluginuri.

Daca nu esti familiarizat cu limbajul nativ sau cu codul compilat, probabil vei intampina greutati la dezvoltarea aplicatiei. Chiar daca este mai ieftin, nu este recomandat pentru ca identitatea brandului tau ar avea de suferit in urma lansarii unei aplicatii cu erori sau inestetice. Dupa o vreme va trebui sa investesti in modernizarea aplicatiei, sa rezolvi eventuale erori legate de funtionalitate, si te va costa. Pe termen lung, merita mai mult sa lucrezi cu o companie de dezvoltare de aplicatii mobile, magazine online sau site-uri de prezentare premium.

Appilion

Daca vrei sa construiesti o aplicatie de mobil fara sa stii programare, tot ce trebuie sa inveti este sa folosesti aplicatia Mobile SDK. Mobile SDK este un program ce iti da posibilitatea de a construi o aplicatie fara sa stii sa codezi. Dezavantajele acesteia sunt ca u functioneaza cu ActiveSync, Windows Vista, Windows Mobile device Center sau alte programe ce ruleaza pe Windows. Aplicatia poate fi folosita doar pe iPhone sau iPad.

Daca vrei sa te apuci de dificila sarcina de a crea o aplicatie proprie, trebuie sa intelegi ca te vei concentra pe invatatul programarii pentru diferite sisteme de operare si iti va lua foarte mult timp.

Desi nu este imposibil, poate fi cel mai bine sa economisesti bani si sa construiesti aplicatia ta profesional, cu ajutorul unei echipe specializate. Poti fi in fata competitorilor tau cu aplicatii mobile si web semnate Appilion. Lasa programarea si designul pe mana expertilor.

Crezi ca dupa lansarea aplicatiei sau a site-ului ti-ai terminat treaba? Nicidecum! Aplicatia sau site-ul tau trebuie sa fie gasite, sa fie descoperite. Fara reclame platite sau optimizare seo, nu ai nicio sansa. Digital Workforce se ocupa cu optimizarea site-urilor de prezentare, optimizarea magazinelor online si optimizarea aplicatiilor, pentru ca acestea sa se gaseasca in topul motoarelor de cautare sau in appstore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here