CORUL BRAVISSIMO – copiii cu voci de îngeri

0
258
Corul Bravissimo Bucuresti

Corul Bravissimo, proiectul de succes inițiat de Asociația Culturală Bravissimo acum șapte ani, are o evoluție spectaculoasă, fiind considerat la ora actuală unul dintre cele mai titrate coruri de copii din România. Remarcabila prestație a corului nu a trecut neobservată de artiști de top din România, alături de care copiii au înregistrat o serie de hituri, fiind invitați sa concerteze în selecta companie a acestora în cadrul diferitelor concerte și gale – Smiley, DJ Sava, Blazon, JukeBox, Orchestra Metropolitană, Grupul Coral SONG, Orchestra Muntenia, Vlad Miriță, Dirijorul Daniel Jinga, etc

Succesul Corului “Bravissimo” a fost marcat și prin participarea la numeroase emisiuni TV, dar și radio, obținând printre altele un important premiu oferit de către Societatea Română de Radio pentru piesele: “Dragă Moș Crăciun” și “Omul de zăpadă” . De asemenea, corul a fost integrat în diverse proiecte culturale, unul dintre ele având ca scop promovarea multiculturalismului​, unde copiii au studiat si imprimat melodii în peste 20 de limbi diferite.
Evoluția profesională a copiilor permite abordări noi și la nivel ridicat!!!

Mărturie stă vasta experiență pe care acești copii minunați au dobândit-o pe parcursul ultimilor ani, în care au susținut recitaluri pe marile scene din România (Sala Palatului, Opera Română, Ateneul Român, Sala Radio, Romexpo, etc), încântând auzul publicului și uimind prin minunatele lor voci diferite somități naționale și internaționale.

Toate acestea au fost posile printr-un management corespunzător, focusat pe performanță și profesionalismul desăvârșit al Domnișoarei Dirijor Elena Radu. Absolventă a Universități Nationale de Muzică București, specializarea Dirijat Cor Academic, și sopran în Corul Accoustic, domnisoara Elena Radu deține un portofoliu profesional desăvârșit. Menționăm la modul general numeroase premii și distincții obținute alături de colegii ei în cadrul unor importante festivaluri și concursuri corale din întreaga lume, colaborări cu mari artiști( Angela Gheorghiu, Gheorghe Zamfir, Felicia Filip, Vlad Miriță, Maria Jinga, Damian Drăghici, Nicu Covaci & Phoenix, Cristian Minculescu & Iris, Smiley, etc ), precum și o mare varietatea de genuri corale abordate (renastere, opera, contemporan, vocal – simfonic, pop-a cappella)
Toate aceste experiențe fantastice se transmit mai departe către micii artiști din Corul Bravissimo, oferindu-le încredere și curaj.

Corul de copii “Bravissimo” este atuul și cartea de vizită a Școlii de muzică și teatru “Bravissimo Art School

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here