Cresa particulara sau de stat?

0
10
Cresa Busy Bees Academy

Asistenta medicala in gradinite si crese este practic primul lucru care ar trebui sa ne intereseze atunci cand avem un copil si dorim sa-l protejam.Copiii sunt foarte activi, plini de energie mereu si ne pot surprinde, dar totodata ne pot surprinde prin imbolnavire, mai ales in cresa sau gradinita. Din acest motiv majoritatea creselor si gradinitelor au asistenta medicala in cadrul lor, sau ar trebui sa aiba. Fiti siguri atunci cand inscrieti copilul ca are parte de toate facilitatile.

De multe ori parintii au de ales, in momentul in care sunt nevoiti sa mearga la munca, intre cresa particulara sau de stat si bona. Diferenta intre o cresa particulara si una de stat o stim cu totii, iar intre o cresa particulara si o bona de multe ori este de preferat o cresa particulara buna, cu personal specializat si afectuos fata de copii, care sa trateze copiii ca si cum ar fi ai lor.

Diferenta intre gradinitele particulare si cele de stat sau intre cresele particulare si cele de stat pot fi conditiile mult mai bune la particular decat la stat si bineinteles personalul calificat care poate sa ofere mai multa incredere datorita salariului. Trebuie sa recunoastem, sunt mai multe sanse ca un personal platit din banii publici sa fie mai nemultumit de salariu decat cei de la particular.

De cele mai multe ori avem parte de un tratament mai bun cand vine vorba de particular doar ca aici, din pacate, parintii scot mai multi bani din buzunar. Decizia apartine parintilor, unde cred acestia ca pot avea parte de siguranta, educatie si disciplina pentru copiii lor. Parintele este primul care trebuie sa incerce si trebuie sa reusasca sa-si impuna punctul de vedere cand vine vorba de educatia si timpul copilului sau.

Timpul, programul, respectul dar si inventivitatea trebuie sa fie niste atuuri lasate copilului, nu uitati un copil repeta si ii este mult mai simplu sa faca ce vede in casa, daca vede organizare si disciplina, va urma, daca vede dezordine si nepasare, va urma. Copilului trebuie sa i se prezinte lucrurile importante in viata, daca acesta va fi dus la gradinita potrivita , puteti avea placuta surpriza ca acesta sa fie mai disciplinat si mai usor de inteles acasa. Nu vorbim de o armata pentru copiii, ci vorbim de o disciplina care niciodata nu este devreme de aplicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here