Cum alegem corpurile de iluminat pentru exterior?

0
3

La casa, iluminatul interior este completat de iluminatul exterior. Degeaba avem in casa corpuri de iluminat deosebite daca prima impresie a celor care vin la noi nu e chiar asa de buna, in afara locuintei iluminatul e de slaba calitate si designul corpurilor lasa de dorit. Iluminatul exterior spune multe despre cel care locuieste acolo, e practic primul contact cu gusturile proprietarului si influenteaza intr-o mare masura parerea vizitatorului despre locul respectiv.

Corpurile de iluminat pentru exterior trebuie alese din acest motiv cu mare atentie pentru a da valoare zonei din jurul case si a transforma spatiul respectiv intr-unul elegant si rafinat. Pentru a alege corect acest tip de corpuri trebuie determinate obiectivele de iluminare, in functie de care se vor alege si tipurile de lumina si corpurile aferente.

Iluminarea generala pune in evidenta toate obiectele dintr-o zona, e mai puternica si se poate pune in zonele mai indepartate de casa, iluminarea ambientala e o completare la iluminarea generala, sustine anumite activitati si e buna in zone restranse, poate aproape de casa.

Iluminarea de accent e doar pentru acele locuri, spatii care au nevoie sa iasa in evidenta, poate niste flori, niste statuete, o piscina, efectul dramatic obtinut fiind unul foarte puternic.

E important ca toate corpurile de iluminat pentru exterior, usor de comandat la preturi accesibile si de la Eglo Romania, sa se incadreze cat mai bine in stilul dorit, sa reflecte si personalitatea celui care le foloseste, sa fie cat mai apropiate de nota generala de amenajare a locuintei, la exterior si interior.

Fiecare corp de iluminat trebuie sa aiba becuri puternice pentru a avea o lumina buna la exterior, lumina sa fie una calda, placuta vederii. La toate acestea se poate adauga si un alt aspect: corpul de iluminat pentru exterior trebuie sa aiba rezistenta mare, sa reziste la variatii de temperatura si umiditate, la socuri, sa aiba o sursa de lumina foarte buna pentru a ne putea folosi de el cat mai bine.

Corpurile de iluminat de la Eglo Romania pot fi o alegere foarte buna mai ales ca sunt originale, au forme si design foarte usor de integrat in orice spatiu, sunt mereu pe stoc si se comanda foarte simplu.

De la firma puteti cumpara aplice, veioze, pendule, spoturi, proiectoare, lampi solare sau stalpi si accesorii, lampadare de gradina si plafoniere pentru un iluminat perfect in spatiul exterior.

Materialele de calitate din care sunt realizate corpurile si eficienta energetica buna, numarul mare de variante disponibile pentru fiecare tip de produs, toate acestea recomanda magazinul online pentru toti cei care vor sa amenajeze cat mai frumos orice spatii exterioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here