Cum obtii un credit rapid pana la salariu?

0
15

Sunt situatii in care un credit este necesar pentru ca acesta va va ajuta sa progresati sau sa accesati un imprumut, fiind singura solutie pentru romanii care doresc sa-si achizitioneze o locuinta. Un credit rapid pana la salariu va fi o solutie de „avarie”, un astfel de credit avand atat avantaje, cat si dezavantaje. Este bine de stiut ca exista doua tipuri de credite si anume credite nebancare si creditele bancare. Creditele bancare sunt acordate de catre banci, ele acordandu-se atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice, in urma analizei veniturilor persoanei in cauza. Creditele bancare cele mai cunoscute sunt cele ipotecare, dar si cele de nevoi personale. Creditul de nevoi personale are mai multe variatii, cele mai cunoscute fiind creditul de nevoi personale cu garantie ipotecara, cel cu dobanda fixa sau variabila, creditul pentru prima masina sau cel cu destinatie precizata.

Creditul de nevoi personale are mai multe avantaje, cum ar fi dobanda maricica, dar rezonabila, de 7-9%, obtinerea relativ rapida a unei sume de bani care poate ajunge pana la 120.000 de lei si chiar mai mult daca sunt oferite garantii. Inafara de aceste doua avantaje, un credit de nevoi personale mai este apreciat pentru faptul ca este usor de obtinut, tot ce veti avea nevoie pentru a cere un astfel de credit fiind buletinul si adeverinta de salariu. Un credit de nevoi personale are si unele dezavantaje precum dobanda medie spre mare, mai mare decat a creditului ipotecar. Un alt dezavantaj al creditului de nevoi personale este faptul ca persoanele care apeleaza la el, ajung sa aiba o rata impovaratoare datorita faptului ca folosesc creditul pentru a achizitiona ceva de care, de multe ori, nu au nevoie.

Ar fi bine sa va ganditi inainte de a face credit daca lucrul pe care doriti sa-l achizitionati chiar merita sa fie cumparat. In cazul creditelor ipotecare, avantajul unui credit este ca acesta va poate oferi posibilitatea de a avea o locuinta mult mai rapid, dobanda fiind una rezonabila, mai mica decat la celelalte tipuri de credit. Creditele rapide sunt cele mai comune, fiind preferate de multi pentru usurinta cu care sunt obtinute, dar si datorita faptului ca o problema urgenta poate fi rezolvata rapid , cum ar fi de exemplu o problema medicala grava. Unul dintre principalele dezavantaje ale acestor credite o reprezinta suma pe care trebuie sa o returnati, de aceea va trebui sa fiti foarte atenti cu privire la acest aspect important.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here