Cum poti imbina munca cu distractia in afara tarii

0
2

Chiar daca sustinerea financiara din partea parintilor este intotdeauna binevenita, la un moment dat in viata simti nevoia sa fii pe propriile picioare. Unul dintre aceste momente este acela cand iti doresti sa calatoresti in lume.

Veti spune ca nu este foarte usor si ca trebuie sa obtii un loc de munca foarte bine platit pentru a strange suficienti bani pentru a pleca intr-o vacanta in alta tara. O solutie mult mai convenabila este aceea de a te inscrie intr-un program work and travel, avand astfel posibilitatea de a fi platit in timp ce muncesti in afara tarii. Da, ai citit corect: este posibil sa lucrati si sa calatoriti in acelasi timp, reusind astfel sa nu mai depinzi financiar de parinti, timp in care toti prietenii iti vor admira fotografiile pe care le postezi pe Facebook, din strainatate. In plus, viitorii tai angajatori vor tine cont, cand iti vor verifica cv-ul, de noile abilitati dobandite pe parcursul acestei perioade.

Cum poti beneficia de experienta work and travel si sa gasesti un asemenea job minunat in afara granitelor ? Simplu: te inscrii intr-un astfel de program in Romania si, daca indeplinesti conditiile necesare, poti trai o experienta noua intr-o tara straina, fiind si platit pentru asta.

Programele work and travel, in general, sunt destinate schimbului cultural international. Ca parte a programului, studenti si tineri din diferite tari isi petrec vara in tarile pe care si le aleg. Programul ofera participantilor dreptul oficial de a lucra si de a calatori intr-o tara pentru o anumita perioada de timp. De asemenea, ofera o sansa buna sa se intalneasca cu localnicii si sa cunoasca modul lor de viata de acolo.

Fiecare tara ofera diferite conditii in cadrul programelor work and travel. Acestea pot fi programe guvernamentale sau organizate de companii private. Cercetati mai multe oferte si alegeti cea mai potrivita optiune pentru dvs. De exemplu, daca esti vorbitor de limba engleza este recomandat sa aplici pentru un program work and travel UK sau America. Verifica ce joburi ti se ofera in cadrul programului, ce salariu lunar vei primi si ce taxe trebuie sa achiti. Este important de stiut ca work and travel este, totodata, o oportunitate de a lega noi prietenii cu persoane ce apartin unor alte culturi, sa calatoresti si vizitezi locuri unice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here