Cum sa compari modelele de detectoare de radar pentru a alege corect

0
42
detector radar

Cum piata e invadata de modele de detectoare radar, e greu sa analizezi ce detector e cel mai bun si ce calitati trebuie sa aiba un detector pentru a fi mai bun decat celelalte. Din acest motiv vrei sa le vezi comparate.

Comparatia te va ajuta sa inlaturi dubiile pe care le ai dupa ce citesti review-uri si note acordate diferitelor produse. Poti hotari daca merita sa dai banii pe un detector radar scump sau sa iei unul ieftin. Poti compara mai multe detectoare si afla care dintre ele este cel mai bun pentru tine. Cel mai important aspect atunci cand compari este sa le compari functiile si nu raza de detectare si performanta. Poate gasesti un detector care depaseste orice alt detector la raza, dar nu este la fel de sensibil, si atunci risti o amenda sau risti sa-ti pierzi permisul.

Cand cauti un detector de radar potrivit pentru tine, poti evalua si masura cu usurinta toate specificatiile. Acestea includ moduri de oras/autostrada, optiune de auto mute, si multe alte optiuni ce pot fi masurate cu usurinta. Cand te pierzi, o optiune buna este busola incorporata. Aceasta poate fi iar un factor de decizie, daca nu ai GPS.

Pentru ca exista multi producatori de detectoare, fiecare are un set de functii pentru detectoarele din gama sa. Multe modele, ca Whistler si Cobra, au functii specifice acestora, deci pot fi deosebite cu usurinta de alte modele, ca Escort sau Beltronics. Detectoarele Cobra au 15 benzi de detectare, pe cand cele Beltronics au doar 3 sau 4 benzi radar.

In afara de comparatia bazata pe producator, mai sunt si alte criterii ce-ti pot da o imagine buna. Detectoarele radar disponibile sunt incadrabile in 3 categorii. Exista unitati fara cabluri, care au baterii si pot fi montate pe bord, parbriz sau vizorul motocicletei; detectoare remote, ce pot fi montate oriunde si sunt ascunse; detectoare cu fir. Daca ai nevoie de un curs de electricieni pentru a-l monta, si acesta poate fi un criteriu de selectie. Astfel, un studiu bazat pe aceste criterii te poate ajuta sa faci o alegere perfecta atunci cand cumperi un detector radar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here