Cum sa transporti animalul de companie in strainate in conditii de maxima siguranta?

0
17

Cei care au un animal de companie stiu cel mai bine ce inseamna dragostea lui neconditionata, iar relatia care se creaza intre acestia este de cele mai multe ori una cu adevarat speciala, care il trasforma pe necuvantator intr-un membru al familiei cu drepturi depline. Grija si afectiunea pentru acestia este rasplatita de recunostinta si bucuria pe care stapanii o vad in ochii cainelui sau ai pisicii de care s-au atasat pentru totdeauna.

De aceea, atunci cand pe cei care au in grija un patruped sau mai multi viata ii duce departe, de exemplu un loc de munca in strainatate, fiind astfel nevoiti sa-si schimbe domiciliul in tara in care lucreaza, despartirea de animalul de companie este una grea, atat pentru om, cat si pentru cainele sau pisica avuta in grija. Daca unii dintre acestia gasesc solutii pentru animalul de companie lasat acasa, dandu-l in grija rudelor sau a unor prieteni, altii nu se vor putea impaca cu ideea de a sta despartiti de patrupedul care le aduce atata bucurie. Acestia au la indemana o varianta extrem de buna pentru ca animalul de companie din tara sa ajunga la ei, la noul lor domiciliu din strainatate, in cele mai bune conditii.

Astfel, pot apela la firme specializate in transport pe distante mari pentru animale de companie, vezi https://www.transportcainisipisici.ro/, unde sunt toate detaliile corespunzatoare. De exemplu, daca ai nevoie de transport caini Anglia, Austria, Belgia, Germania sau Franta sau de transport pisici din Romania catre tarile mentionate sau din acestea catre tara, animalul tau de companie va beneficia de toate conditiile de siguranta si de confort pentru a ajunge fara nicio problema la destinatie.

Acest tip de transport este destinat pentru caini si pisici ai caror detinatori sunt responabili, le-au efectuat patrupezilor vaccinul antirabic, este microcipat, este deparazitat intern si extern, toate acestea fiind trecute in pasaportul animalului de companie, pentru siguranta tuturor pasagerilor patrupezi care vor calatori impreuna, in custi individuale cu un autovehicul special. Microbuzul cu care vor fi transportati patrupezii este modificat pentru siguranta lor, are sistem de climatizare cu posibilitatea reglarii temperaturii potrivite pentru confortul lor.

De asemenea, stapanii animalelor care vor calatori astfel nu trebuie sa-si faca nicio grija, pentru ca personalul implicat in transportul acestora are experienta in ingrijirea animalelor, precum si instruire veterinara, ii vor trata cu afectiune, ii vor plimba in timpul opririlor pe traseu, ii vor hrani cu mancare de buna calitate sau cu sortimentul stabilit de la inceput de detinatorii lor, astfel incat pe perioada celor 24-48 de ore cat poate dura calatoria, acestia sa nu fie afectati prea mult de schimbarile survenite in rutina lor zilnica. Dar, chiar si micile inconveniente care ar putea aparea pe durata calatoriei, care pot fi puse pe seama intrarii in contact cu un mediu strain pentru ei, cu siguranta vor fi  lasate deoparte odata cu bucuria revederii cu stapanii lor in momentul ajungerii la destinatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here