Daniel Niculae are o modalitate specială de a-i motiva pe colegi înaintea meciurilor: ”Crează o atmosferă fantastică”

0
1

Daniel Niculae are o modalitate specială de a-i motiva pe colegi înaintea meciurilor: ”Crează o atmosferă fantastică”.

Daniel Niculae, Daniel Pancu și, din primăvară, Vasile Maftei, sunt principalii giranți ai noii echipe Academia Rapid, care vrea să ducă mai departe tradiția giuleștenilor.

Daniel Niculae este, după cum se știe, un rapidist înflăcărat. El este și responsabil cu atmosfera din vestiar dinaintea fiecărui meci.

Daniel Niculae are o modalitate specială de a-i motiva pe colegi înaintea meciurilor: „Cântă imnul”

„Daniel Niculae crează o atmosferă fantastică înainte de fiecare meci. Pune imnul Rapidului, iar toți jucătorii cântă acest imn, care reprezintă principalul factor catalizator pentru întreaga echipă. Atunci când ascultăm acest imn putem spune că ne încărcăm cu o o energie pozitivă”, a explicat Ovidiu Burcă, șeful clubului pus pe picioare de Primăria Sectorului 1, pentru telekomsport.ro.

Academia Rapid e lider în Liga 4 București, cu 32 de puncte, cu 3 peste rivala CSA Steaua, care are însă un meci în minus.

CITEȘTE ȘI:

Starea de sănătate a Regelui Mihai s-a agravat. Principesa Margareta a plecat de urgență în Elveția

Post-ul Daniel Niculae are o modalitate specială de a-i motiva pe colegi înaintea meciurilor: ”Crează o atmosferă fantastică” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste toata stirea:: Daniel Niculae are o modalitate specială de a-i motiva pe colegi înaintea meciurilor: ”Crează o atmosferă fantastică”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here