De ce platformele educaționale online sunt pe placul elevilor

0
13
copii la calculator

Dacă în urmă cu câțiva ani educația și învățarea însemnau, în bună măsură, un vraf intimidant de cărți, culegeri și reviste de specialitate, astăzi lucrurile s-au mai schimbat, din fericire, în bine. În ultima vreme, sistemul de educație din România a permis introducerea unor metode alternative de învățare, care le permit elevilor să descopere un alt mod de a studia. Un mod plăcut, provocator, în acord perfect cu dorințele și nevoile lor.

În plus, noile generații de elevi au un interes – natural și justificat – pentru tehnologie și tot ce ține de zona extraordinară a gadget-urilor smart. Fie că vorbim de telefoane mobile, de tablete, laptop-uri, ceasuri smart, console, fie de aplicații inedite, jocuri cu o grafică impecabilă sau site-uri și softuri educationale inovatoare, un lucru e clar: tinerii vor să știe totul.

În acest context, Intuitext, compania specializată în educație din cadrul grupului SOFTWIN, a creat două produse educaționale online care să transfere și în zona de educație plăcerea pe care o resimt copiii atunci când se distrează în mediul online. Așadar, specialiștii Intuitext le propun elevilor din clasele Întâi, a II-a și a III-a Școala Intuitext, iar elevilor de gimnaziu care vor să se pregătească pentru temele zilnice, teze sau chiar Evaluarea Națională de la finalul clasei a VIII-a, ExamenulTau.

Dar cum atitudinea în raport cu școala și învățarea se formează încă de la început, specialiștii Intuitext în educație îi sfătuiesc pe părinți să le ofere copiilor lor produse educaționale care să încurajeze studiul benevol și acasă. În acest sens, Școala Intuitext este o platformă educațională online special creată pentru copiii din clasele Întâi, a II-a și a III-a, ce are la bază conceptul de învățare prin joc.

Astfel, după acuziționarea unei licențe corespunzătoare anului de studiu, elevii pot accesa resursele oferite de acest produs: filmulețe distractive, experimente, jocuri logice – toate având ca scop dobândirea de informații noi în timp ce micuții se joacă.

Folosind Școala Intuitext, copiii vor avea parte de experiențe educative plăcute, aflând astfel că școala și învățarea le oferă atât momente plăcute, cât și descoperiri interesante, nemaipomenite despre lumea înconjurătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here