De ce sa inchei un contract cu o firma de transport moloz?

0
20

Daca esti pe punctul de a incepe lucrarile de constructie sau renovare, este cazul sa iti indrepti atentia catre caratul molozului rezultat. De ce? In primul rand, pentru ca asa te obliga legea, iar persoanele care au intreprins lucrari de constructie de renovare se pot apuca de treaba doar dupa ce au semnat un contract cu o societate de salubrizare.

In urma acestui acord, obtii autorizatia de constructie si modernizare sau renovare, document important pentru a elimina riscul unor sanctiuni drastice din partea autoritatilor. In randurile care urmeaza iti vom prezenta care sint avantajele care le ai dupa ce ai incheiat un contract cu o societate de transport si la ce te expui daca dai drumul unei renovari fara toate avizele.

Conform intelegerii, angajatii firmei vor vei la tine acasa si vor ridica toti sacii cu moloz. Iar acestia vor ajunge direct la groapa de gunoi! Costul serviciului de transport moloz se va calcula in functie de volum, de distanta si de etaj. Legea prevede sa ai contract cu o firma de salubrizare tocmai din simpul motiv ca foarte multi romani prefera sa abandoneze molozul la ghena din spatele blocului, lucru interzis de lege.

In plus, sa inchei un contract cu o firma de transport moloz te va ajuta sa eviti amenzile usturatoare din partea autoritatilor, care pot ajunge si pana la 5.000 de lei. Astfel, molozul, vechiturile, perdelele, covoarele, linoleul, borcanele, parchetul deteriorat, etc. vor ajunge direct la groapa de gunoi.

Spre exemplu, CarMoloz.ro are o vasta experienta in incarcarea molozului, oferindu-ti o solutie care sa te multumeasca din toate punctele de vedere. In plus, firma actioneaza in orice zona din Bucuresti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here