De ce sa iti cumperi un Office 365 la un pret bun?

0
3

Office 365 este un serviciu cloud gazduit de Microsoft, care concentreaza puterea suitei Office, cu e-mail de nivel business, permite partajarea documentelor, ai mesagerie instant si videoconferinte, pentru acces de oriunde la lucrurile de care ai nevoie, pe orice dispozitiv: de la PC-uri la smartphone-uri si tablete.

De la birou sau din masina, vei avea acces complet la informatiile de care ai nevoie in drum spre o intalnire de afaceri. Solutia de cloud computing oferita de Microsoft permite colaborarea in timp real cu angajatii, dar si cu clientii companiei tale, prin orice computer, smartphone sau browser de Internet. In plus, Office 365 a fost conceput pentru a fi compatibil cu solutiile software si gadgeturile pe care tu le folosesti deja.

Avand in vedere preturile pentru Office 365, in loc sa le cumperi, platesti pentru a le folosi. Fiind un serviciu in cloud disponibil pe baza de abonament, va incorpora intotdeauna cea mai noua tehnologie, fara sa fie nevoie de upgrade pentru servere.

Prin licentiere, fiecare utilizator poate utiliza Office pe 5 PC-uri sau sisteme Mac, plus dispozitive mobile. In cadrul Office 365, Microsoft se ocupa de gestionarea serviciilor, oferind protectie actualizata antispam si antivirus, centre de date redundante geografic si timp de functionare garantat de 99,9%, iar asta inseamna ca propriul departament IT va avea puterea de a se concentra pe proiecte ce tin de cresterea productivitatii in cadrul companiei.

Solutia Office 365 este administrata direct de Microsoft, care asigura si suportul necesar, iar asta inseamna ca propriul departament IT nu se va mai ocupa de instalari de softuri si mentenanta acestora, putand astfel sa se concentreze pe proiectele interne.

Folosind Office 365, angajatii tai vor folosi mai putin telefonele mobile sau fixe, pentru ca pot initia convorbiri telefonice si isi pot trimite mesaje instant direct de la computerul la care lucreaza sau de pe telefonul folosit, dar prin Internet, nu prin serviciile clasice de voce, cu ajutorul aplicatiilor cloud incluse in pachet.

De asemenea, la fel ca alte servicii dedicate comuncarii online, poti verifica in orice moment disponibilitatea oricarui membru al echipei. Iti vei putea tine sedintele ca de obicei, chiar daca esti plecat din oras, iar la discutii intre mai multe departamente implicate in acelasi proiect, de exemplu, fiecare va discuta din biroul sau, rapid si eficient, fara a mai convoca intr-un singur loc angajati din toata cladirea sau chiar din sedii diferite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here