De ce sa optezi pentru masini aduse din Olanda?

0
120

Cand vine vorba de bugetul personal si mai ales de a achizitiona o masina, cunoastem cu totii asa numitul “ritual” avantajos al romanilor, de a apela la un stat din Uniunea Europeana, fapt ce poate duce la o economisire de sute sau chiar mii de euro. O masina rulata pe drumuri europene  este mult mai eficienta fata de cele din Romania, pentru ca se uzeaza mai putin.

Chiar anul trecut s-a inregistrat un record de aproximativ 380.000 de masini second-hand inmatriculate in primele 9 luni, acest fenomen datorandu-se in principat faptului ca a fost eliminat timbrul de mediu, incepand cu luna februarie.

Daca aruncam o privire pe diferite siteuri de specialitate, putem observa cum piata auto second-hand este intr-o continua crestere, romanii apeland din ce in ce mai des, la masini vechi aduse din Olanda.

Germania si Olanda sunt printre cele mai cautate tari pentru astfel de tranzactii, insa daca nu cunoatem foarte bine ce pasi trebuie urmati pentru a nu intampina diverse probleme in achizitionarea unei masini, trebuie mai intai sa ne informam in detaliu cu privire la acest aspect. Au existat multe cazuri in care, cei care au cumparat masini din strainatate, s-au trezit si fara bani si fara masini, politia  descoperind ca acele masini figurau ca fiind furate din alte state.

In ultima perioada, in Romania, au ajuns din ce in ce mai multe masini second-hand aduse din Olanda, care apar in principat din licitatii auto. Pentru acest fapt ele sunt atat de ravnite de romanii doritori.

Daca sunteti in cautare de autovehicule second-hand de calitate superioara, CarsOnTheWeb va ofera solutia ideala. Ei vand in exclusivitate si direct catre distribuitorii si comerciantii auto. Pentru o navigare mult mai usoara, puteti folosi si aplicatia pentru telefonul mobil, pentru a fi la curent zilnic, cu cele mai recente oferte. Evident, va trebui mai întai să descarcati aplicatia din App Store (iOS) sau din Google Play Store (Android). Aplicația este gratuită.

Pe acest site puteti participa la licitatii auto online, pentru a obtine masina mult dorita. Printre cele mai populare marci, se regasesc modelele Audi: Audi A1, Audi A2, Audi A3, Audi A4, Audi A5, Audi A6, Audi Q3, Audi Q5 si Audi Q7. Autovehiculele vin de la companii de leasing, companii de inchirieri auto, producatori si proprietari de flote de top din Europa. Fiecare autovehicul este prezentat cu o descriere detaliata si raport privind deteriorarile. Pentru multe autovehicule sunt prezentate si diverse rapoarte de inspectie de la o terta parte neutra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here