De ce sa tranzactionezi monede virtuale pe Bitwin.ro?

0
11

Sa faci tranzactii cu cryptomonede nu este doar o moda, ci alternativa cea mai eficienta de a face profit. Desi cea mai cunoscuta moneda virtuala este Bitcoin, considerat cel mai proeminent sistem de contabilitate triple entry existent, lansat de Satoshi Nakamoto in anul 2009, pe piata din Romania si internationala au aparut si alte cryptomonede, printre care Ether, Monero, Litecoin etc.

Piata monedelor virtuale este invarte in jurul sumei de 500 de miliarde de dolari, iar investitorii de pretutindeni cauta posiblitati de a accesa o felie din noul „El Dorado” al lumii. In Romania, tranzactioneaza cryptomonede pe Bitwin si de bucura-te de o investitie valoroasa, chiar din fata calculatorului. Iti poti crea un wallet (portofel virtual), pe care il poti accesa printr-o cheie privata. Dupa crearea acestui portofel virtual, poti incepe sa investesti in crypomonede oriunde te-ai afla.

Cryptomoneda este chiar denumirea mijlocului de plata pentru aceste monede virtuale. Altfel spus, achizitia de monede virtuale este descentralizata si controleaza tranzactiile pentru a preveni dubla cheltuiala.

Principalul avantaj – tranzactii securizate. Cryptomonedele pot fi transferate sau achizitionate doar prin criptografie (de unde si numele monedei), ce impiedica alterarea si modificarea tranzactiei de catre o persoana neautorizata. O cheie criptografica reprezinta un algoritm ce necesita doua chei individuale – una secreta si una publica, legate prin algoritm. Pentru a beneficia de criptomonedele trimise catre o adresa, utilizatorul trimite un mesaj, semnat digital, cu plata impreuna cu o cheie privata asociata.

O alta caracteristica a cryptomonedelor este portofelul digital, care in lumea virtuala tine loc de cont bancar si permite primirea, stocarea si trimiterea catre alte conturi ale monedelor virtuale achizitionate. Fiecare utilizator instaleaza o aplicatie software pe calculator, tableta sau smartphone, iar cu o parola dedicata, acesta poate sa trimita sau sa primeasca criptomonede de la alti utilizatori. Exista portofele digitale dedicate, pentru o singura cryptomoneda (Bitcoin, Etherium, Ripple, Litecoin) sau multimonede (pentru Coinomi, CoinSpot, CoinVault, Cryptonator multi-cryptocurrency wallet, Exodus, Gatehub, Holy Transaction, Jaxx Wallet, UberPay Walle etc.).

Avantaje multiple daca tranzactionezi pe BitWin.ro:

 • cel mai bun pret de pe piata
 • comisioane atragatoare
 • investitie inteligenta intr-o moneda in plina ascensiune
 • tranzactii securizate
 • posibilitatea de a achizitiona cryptomonede de oriunde din lume, la orice ora
 • datele personale despre utilizatori sunt confidentiale
 • oricand, posesorii pot crea o copie de rezerva criptata a monedei virtuale
 • datele personale nu sunt asociate cu tranzactia
 • utilizatorii au 24/7 controlul tranzactiilor
 • transfer rapid de monede virtuale, oriunde in lume
 • nu exista limita pentru transferuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here