De ce trebuie sa tii cont cand inchiriezi un spatiu industrial?

0
3

Persoanele care cauta spatii industriale de inchiriat in Timisoara, dar si cei interesati sa gaseasca spatii industriale intr-un alt oras, ar trebui sa tina cont de mai multe aspecte foarte importante.

Pe masura ce este inceputa o afacere sau se extinde activitatea, poate aparea nevoia unui spatiu mult mai mare pentru a produce sau a stoca produse si inventar. In acest caz, poate fi nevoie de un spatiu industrial sau de un depozit. Depozitele, cladirile de productie si spatiile multifunctionale sunt considerate proprietati industriale. Aceste spatii pot fi utilizate pentru producerea, depozitarea, realizarea sau distributia de produse sau marfuri.

Spatii industriale de inchiriat in Timisoara, in functie de nevoile personale

Chiar daca sunt numeroase oferte de spatii industriale de inchiriat in Timisoara, asta nu inseamna ca alegerea se va face usor. Natura afacerii determina, in cele din urma, tipul de proprietate care se potriveste cel mai bine nevoilor de afaceri. Proprietatea industriala se incadreaza, in general, sub unul dintre cele trei subseturi diferite:

  • Depozit;
  • Spatiu cu utilizare mixta;
  • Spatiu pentru productie.

Fiecare tip de spatiu industrial are un scop diferit. Un depozit este utilizat in principal pentru depozitarea si distributia produselor. Un centru de distributie este un tip de depozit care este utilizat pentru a distribui produse, dar nu face parte din procesul de constructie sau asamblare. Utilizarea unui depozit poate necesita echipamente pentru ambalarea si etichetarea produselor in scopul pregatirii pentru transport.

In schimb, un spatiu de fabricatie este locul in care personalul creeaza, construieste sau asambleaza produse. In functie de nevoile de fabricatie, acest spatiu ar putea necesita o zonare speciala sau tipuri speciale de constructii, cum ar fi podele armate, surse mari de energie sau o anumita inaltime a plafonului.

Un spatiu flexibil sau o proprietate mixta este o combinatie intre un spatiu de depozitare si un spatiu de productie, astfel incat spatiul sa asigure atat productia, cat si depozitarea, in acelasi loc.

Este important sa se tina cont de toate aceste aspecte inainte de a determina exact spatiul ales.

Localizarea proprietatii industriale comerciale corecte

Bazele de date cu proprietati online faciliteaza inceperea cautarii spatiilot comerciale sau de depozitare din confortul casei sau al biroului managerului. Odata ce a fost determinat tipul de proprietate potrivita pentru o afacere, se pot utiliza bazele de date online pentru a compara proprietatile care indeplinesc criteriile specifice.

Pentru a incepe cautarea, se va determina de la bun inceput:

  • Bugetul lunar de inchiriere;
  • Dimensiunea spatiului;
  • Tipul locatiei – aceasta trebuie sa fie aproape de clienti, parteneri, furnizori sau anumite moduri de transport;
  • Functii necesare – de exemplu, birouri pentru manageri, docuri de incarcare a camioanelor, surse de alimentare mari, podele armate sau o anumita inaltime a plafonului.

Dupa ce au fost facute listele care identifica nevoile unei afaceri in materie de spatiu de inchiriat, pot fi selectate online spatiile care respecta aceste specificatii.

Urmatorul pas este de a se organiza intalniri pentru a vedea proprietatile comerciale. Un depozit poate sa arate perfect online, dar, dupa o vizita la fata locului, situatia se poate schimba dramatic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here