Destinatii ieftine de vacanta pentru revelion

0
24
revelion la ski in Austria

Imagine: Verona from Castel San Pietro – CC-BY-NC

Revelionul este sarbatorit cu fast in toata lumea. Anul nou este intampinat diferit in orase diferite, fiecare avand cultura si traditiile sale. Praga, Paris, Roma si Verona in Italia, Istanbul sau Londra – toate ofera revelioane de neuitat. Ce au in comun aceste destinatii? Pe Scotianul.ro se gasesc si oferte de revelion la ski in Austria, si revelioane exotice sau in Londra, Istanbul sau Verona.

Daca iubesti ski-ul, nicio destinatie nu este mai potrivita decat Austria. Innsbruck, capital regiunii Tyrol, are o lunga istorie in sporturile de iarna, gazduind de 2 ori Olimpiada de Iarna, in 1964 si 1976. Innsbruck nu este o statiune de ski, ci un oras in zona montana, inconjurat de nu mai putin de 8 zone amenajate pentru ski, toate la mai putin de o ora de condus. Cea mai apropiata statiune este Seegrube Nordkette, partiile sale fiind vizibile din centrul orasului. Partiile sale sunt abrupte (se spune ca are una dintre cele mai abrupte partii din Europa) si se poate urca de la 575 de metri la 2255 de metri in doar cateva minute cu telecabina.

Axamer Lizum este o alta statiune renumita, la 45 de minute de condus din Innsbruck. Desi zona este mica, este abrupta si ofera destula distractie aventurierilor. Gasesti pista de ski si snowboard, dar si un half pipe.

O vacanta la ski in Austria de 7 nopti in regim de demipensiune costa de la 370 Euro de persoana, la care se adauga taxa de statiune si costul de transport. Iti poti comanda deja genti de voiaj de la homeX pentru toti membrii familiei, vei avea nevoie!

revelion Istanbul

Revelion in ParisVerona

Iti poti petrece ultimele ore ale anului 2015 in Paris, admirand apoi artificiile din Turnul Eiffel. La o ora dupa ce se deschid sampaniile in Paris, se lanseaza artificiile din London Eye, pe raul Tamisa. Sute de mii de petrecareti admira timp de 15 minute artificiile lansate de pe plutele de pe apa.

revelion la Praga

Praga este o alta destinatie de vis pentru revelion. Pe 31 decembrie, cluburile si barurile din oras invie cu petreceri, musica si dans si alte festivitati pentru inceperea anului. In Praga nu sunt rare nici petrecerile pe yahturi, iar la miezul noptii nu lipsesc artificiile. Sunt amenajate locuri de unde le poti vedea langa raul Vltava si din pietele orasului, centrul vechi al orasului si Piata Wenceslas. In plus, si alti petrecareti au propriile artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here