Destinatiile de vacanta preferate de romani

0
25

Romanii prefera sa se relaxeze in capitale europene cunoscute. Dovada sta in cele mai populare destinatii din portofoliul Aerolines, pentru care clientii achizitioneaza bilete de avion.

Site-ul Aerolines functioneaza, de sase ani, pe baza unui sistem menit sa usureze organizarea vacantelor in tari europene si nu numai. Destinatiile preferate ale romanilor, atunci cand isi rezerva ori achizitioneaza bilete de avion ieftine, sunt capitale faimoase, ce nu fac rabat de la obiective turistice.

Cea dintai dintre acestea este Paris, orasul dragostei siromantismului. Bilete de avion Bucuresti – Paris sunt disponibile la pretul de 195 euro, cu toate taxele incluse.

Aerolines Bilete Avion Bucuresti Paris

Pe locul 2 se situeaza Londra. Ploiosul oras ce poate fi vizitat prin partenerul Blue Air. Puteti lua bilete de avion Bucuresti – Londra cu doar 79 euro.

Bilete Avion Bucuresti - Londra

Apoi, clientii rezerva bilete de avion Bucuresti – Roma (orasul european istoric), pentru 119 euro. Bugetul de vacanta este optimizat si de celelalte destinatii din top.

Bilete de Avion Bucuresti - Roma

Barcelona, orasul – arta al Spaniei, poate fi vizitat pentru 197 euro. Turistii se pot bucura de operele lui Gaudi, dar si de plaja insorita, multumita ofertei ce debuteaza in luna septembrie a acestui an.

Bilete de Avion Barcelona

Istanbul, orasul care imparte Turcia pe doua continente, este disponibil la 119 euro, cu un bilet rezervat la compania Pegasus. Istoria Istanbulului se afla atat in centrul civilizatiei, in zona Sultanahmet, la Moscheea Albastra sau Biserica Cisterna, dar si in satele pescaresti din partea asiatica a orasului.

Bilete de Avion Bucuresti - Istanbul

„Daca ne uitam la cifrele vanzarilor, atat in online, cat si in offline de la inceputul anului si pana acum, observam ca avem intre 1.500 si 2.000 de bilete rezervate pentru fiecare din cele cinci destinatii, iar anul abia a trecut de jumatate.”, a declarat proprietarul agentiei de turism, Dragos Anastasiu.

Aerolines face parte din Eurolines Group si Tui Travel Center si utilizeaza o platforma performanta de rezervari bilete avion, ce o diferentiaza pe piata romaneasca.

Puteti citi mai multe despre Aerolines pe site-ul www.aerolines.ro sau puteti contacta reprezentantii agentiei la adresa de mail [email protected] si la numerele de telefon 0720.111.622 si 021.315.01.31.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here