Echipamente de prezentare și depozitare la rece profesionale

0
15

TC România este un jucător de prim ordin în categoria companiilor care oferă soluții profesionale pentru prezentarea și depozitarea produselor perisabile la rece, echipamente de ultimă oră  destinate agenților economici din diverse sectoare de activitate (în special HoReCa și magazine).

Cei interesați pot să își achiziționeze de aici vitrine frigorifice orizontale cu geam curbat sau cu geam drept, precum și echipamente de colț cu un design extrem de atractiv.

O vitrina frigorifică cu geam curbat beneficiază de ventilație, afișaj electronic, un blat de lucru laminat, control digital al echipamentului, un spațiu de depozitare realizat din oțel inoxidabil, funcție de degivrare automată, ABS și iluminare profesională.

TC România produce din anul 2015 camere frigorifice performante care vin în întâmpinarea nevoilor clienților săi. Sunt produse cu un consum redus de energie electrică, un grad mare de eficiență și care au calitatea de a proteja mediul.

Grupul TC (Thermotechnika) este renumit în multe țări europene de peste 30 de ani, datorită produselor deosebite pe care le produce.


În decursul vremii, de când compania amintită și-a început activitatea și până în prezent, ea a reușit ca să închege colaborări de durată cu un număr mare de clienți din categoria supermarketurilor, barurilor, hotelurilor, restaurantelor, dar și a magazinelor de dimensiuni mai mici.

Produsele TC România se adresează tuturor agenților economici care au nevoie de echipamente frigorifice profesionale, indiferent că este vorba de unități alimentare de capacități reduse, de pensiuni sau de mari firme cu mare notorietate pe piață.

Există și un showroom extrem de apreciat unde sunt prezentate produsele TC România Crown Cool și unde clienții au parte nu doar să vadă fizic produsele comercializate, dar li se oferă cu amabilitate și consultanță de specialitate.

Un mare accent se pune în cadrul companiei pe activitatea de mentenanță a produselor comercializate.

Având în vedere importanța acesteia, s-a creat o rețea națională de service de top cu angajați proprii foarte experimentați, care au la dispoziție pentru lucrările executate un stoc piese de schimb originale și toate mijloacele tehnice necesare pentru ca să poată rezolva orice problemă apărută foarte rapid și profesionist.

De asemenea, lucrătorii din rețeaua de service oferă intervenții în regim de urgență, precum și reparații ocazionale și capitale pentru echipamentele achiziționate, dar și lucrări preventive menite să prelungească durata de funcționare a acestora și să restrângă la minim pierderile cauzate de întreruperile accidentale ale funcționării lor.


Se oferă servicii de întreținere a echipamentelor și sistemelor frigorifice, a dozatoarelor de bere sau răcoritoare, precum și lucrări de instalare și mentenanță a sistemelor de climatizare ce sunt comercializate de TC România.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here