Echipamente profesionale pentru restaurant – cum sa deschizi un restaurant de succes

0
53
aragaz profesional

Restaurantul este un loc unde poti servi mancare oricand pentru un numar de clienti. Drept urmare, ar trebui sa fie pregatit cu mancare gata sa fie servita oricand. Pentru a gati, ai nevoie de echipamente cheie cum ar fi un aragaz profesional pentru bucatarii de restaurant.
Aragazul profesional poate fi cumparat din magazin in functie de capacitatea restaurantului si de numarul de persoane pe care acesta le poate acomoda simultan. Bazat pe aceasta informatie, este necesar un aragaz profesional care gateste bine mancarea si cu costuri minime. Echipamentele profesionale de gatit pentru restaurant includ multe, de la masini de gatit profesionale la hota profesionala DacTrust, atat de necesara atunci cand se gateste incontinuu.

Trebuie mentionat si cuptorul profesional, ce reduce consumul de gaz necesar pentru a gati semnificativ fata de un cuptor normal. Bucatarul nu trebuie sa foloseasca cuptorul pentru toate articolele din meniu. Unele pot fi gatite la un cuptor profesional, ca cele din oferta DacTrust, dar pentru altele se pot folosi friteuze – pentru carne prajita, cartofi prajiti, aripioare crocante si altele. Atunci cand proprietarul investeste echipamente profesionale, acestea isi arata valoarea si utilitatea.

Gama de echipamente profesionale include si cuptoare pentru pizza, gratare, plite electrice, mixere profesionale, masini de preparat aluatul, dar si camere frigorifice, dozatoare de bauturi, vitrine frigorifice, masini de spalat vase profesionale, masini de spalat pahare, mese de lucru din inox si altele.

Daca vorbim despre un local cu autoservire, nu poti face nimic fara un bain-marie profesional. Mancarea trebuie sa fie mereu calda, pentru a fi servita clientilor. Ai avea nevoie si de vitrine frigorifice verticale pentru produse lactate, apa si sucuri.

Cumparatorul are la dispozitie o varietate de game si de capacitati din care sa aleaga un aragaz profesional, un cuptor sau alte echipamente. DacTrust livreaza direct la locatia ta si majoritatea echipamentelor au costul pentru transport inclus. Daca vrei ca restaurantul tau sa apara la stirile de azi, alege un furnizor de echipamente profesionale horeca de top.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here