Elicopterul cu telecomanda cu 6 canale

0
93

Ați auzit de elicoptere cu telecomandă cu 6 canale? Dacă da, ați manevrat vreodată unul? Se pare că acestea devin din ce în ce mai populare. Pot fi cumpărate de la magazine de jucării și chiar și online. Aceste elicoptere puternice pot fi folosite și în casă și afară.

Elicopterele cu 6 canale sunt foarte flexibile și oricine le manevrează poate spune că sunt impresionante ca și tehnologie.elicopter cu telecomanda

De ce 6 canale? Vă ajută să controlați mai bine zborul elicopterului. Acesta poate fi făcut să zboare în lateral, pe vertical și înainte și în spate. Unele elicoptere pot face chiar și tumbe în aer.

telecomanda elicopter cu 6 canale

Nu este o surpriză faptul că aceste elicoptere sunt mai scumpe și mai realiste în ceea ce privește manevrarea, decât cele cu 2 sau 4 canale. Se știe că elicopterele nu sunt controlate de telecomandă, ci de persoană. Un elicopter real are mult mai multe butoane, dar acest elicopter cu telecomandă are 6 direcții. Este o încercare de a imită zborul unui elicopter real.

Chiar și cu comenzi pentru anumite traiectorii de zbor, se pot customiza elicile, corpul elicopterului sau se poate vopsi pentru a fi personalizat. Însă, cu cât elicopterul dvs. Este mai personalizat, cu atât mai mult veți cheltui pentru această jucărie. Da, este o adevărată plăcere și mândrie să aveți un elicopter unicat cu 6 canale. Acest lucru este îndeosebi adevărat pentru împătimiții de jucării cu motor și telecomandă. Câteodată, a-l avea în colecție ne poate îndemna să plătim pentru acesta mai mult decât adevărata sa valoare.

Daca accidentati elicopterul, stati fara grija, puteti gasi piese pentru a-l repara si pe Toyz.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here