Fă-ți concediul la Tâmpa

0
24
Tampa, Brasov, Transilvania, Romania

Dacă vrei să profiți din plin de frumusețea naturii, îți recomandam cu căldură să vizitezi orașul Brașov. Brașovul este un oraș încărcat de istorie și cultură, având la discreție o varietate de obiective turistice. De la muzee, biserici și temple celebre, pană la parcuri și rezervații naturale. Diversitatea Brașovului este încântătoare și va oferi un plus de aventura vacantei tale. Cauta un hotel, o cabana sau o pensiune cu camere libere și bucura-te de aerul de munte.

Fie că vrei să schiezi, să vizitezi orașul sau pur și simplu să te relaxezi, trebuie neapărat să îți faci timp pentru rezervația naturala Tâmpa, situata chiar pe Muntele Tâmpa. Este singura rezervație naturală din lume care se afla în centrul unui oraș și vei putea găsi cazare fără prea multe bătăi de cap. Majoritatea hotelurilor oferă servicii decente și te vei putea relaxa ceva mai bine ca acasă.

Muntele Tâmpa are o înălțime de aproximativ 960m și este situat în sudul Carpaților Orientali sau Carpații de Curbură, iar Brașovul înconjoară aproape în totalitate muntele. În anul 2000 o mare suprafață a Muntelui Tâmpa a fost declarata arie protejata de interes național, devenind un sanctuar pentru mai multe specii de animale și plante rare protejate la nivel european.

Pe munte o să poți ajunge în mai multe feluri. Dacă ești mai energic și îți plac plimbările lungi în natură, poți alege să ajungi pe vârful muntelui urmând cele 25 de Serpentine, tăiate în 1837 de către Ocolul Silvic al Brașovului, Treptele lui Gabony sau Drumul Cavalerilor. Dacă ești mai comod poți lua telecabina care face legătura intre cabana-restaurant Casa Pădurarului și Restaurantul Panoramic, în mai puțin de 3 minute.

Indiferent de drumul ales, pe vârful Tâmpei, priveliștea oferă o minunata panoramă asupra orașului, iar dacă ai noroc de vreme frumoasă vei putea observa întreaga țară a Bârsei.

Așadar nu pierde timpul, fă-ți bagajele și vizitează România ca-i foarte frumoasă. Vei găsi foarte ușor cazare, de la hoteluri pana la pensiuni și cabane. Pe poalele Tâmpei s-a construit un hotel nou de 3 stele care oferă o priveliște panoramica superbă asupra Brașovului, dar și liniștea pădurii și a muntelui Tâmpa. Locația și facilitățile oferite de Belfort Hotel creează un loc ideal atât pentru cei care doresc să se relaxeze cât și pentru cei care călătoresc în interes de afaceri.

Vacanță placută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here