Gasesti haine SH angro la preturi bune la depozitele second hand cu oferte variate pentru toate buzunarele

0
6

Un magazin cu haine SH inseamna o afacere profitabila chiar si pe timp de criza. E foarte multa lume care prefera sa cumpere haine de calitate, din afara, la preturi foarte mici, in SH-uri se pot gasi si haine de la marile branduri.

Avantajul major este ca hainele sunt de multe ori aproape noi, sunt din materiale foarte bune si rezistente, se pot spala si igieniza si se pot purta fara probleme. Cererea foarte mare de haine second hand inseamna si o aprovizionare permanenta cu marfa de calitate.

Aprovizionarea pentru magazine second hand se face de cele maimulte ori de la depozitele de haine SH angro. Acolo preturile de achizitie sunt mai mici, aveti haine din Europa de Vest, Germania, Anglia, Italia, toate hainele sunt verificate si toata marfa e de calitate.

Se asigura si transportul de la depozitul de haine SH angro pana la magazinul SH, hainele sunt grupate in functie de producatori si de tara de provenienta, de sezoanele pentru care sunt facute.

Pe langa preturile mici si numarul mare de haine pe care le puteti comanda depozitele mai ofera si consultanta si sfaturi de specialitate, oameni cu experienta va pot ajuta sa alegeti marfa de calitate pentru afacerea dvs. Ori de cate ori e nevoie puteti sa aveti informatii despre stocuri si despre momentul in care se aduce marfa noua.

Pe masura ce se vand lucrurile deja cumparate puteti sa comandati altele online sau sa va deplasati la depozit pentru a vedea cu ochii dvs. ce marfa mai puteti lua. Depozitele de haine sh sunt recomandate si celor care vor sa deschida un sh nou, vor sa aiba marfa de calitate pentru clienti si lucruri care sa poata fi folosite o perioada lunga de timp, de calitate superioara.

Toate hainele sunt triate, sunt verificate inainte de livrare, livrarea e gratuita si rapida pentru ca afacerea dvs. sa functioneze cat mai bine si sa aveti clienti multumiti de fiecare data.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here