HTC One X9 ar putea fi lansat înainte de Crăciun

0
0

În presă sunt zvonuri despre HTC One X9 de mai mult de o lună de zile dar lansare acestuia ar putea fi chiar după colț. Ne așteptam ca HTC să lanseze noul smartphone în cadrul CES 2016, peste câteva săptămâni, dar compania a postat o imagine pe contul său de Weibo ce sugerează că dispozitivul se va lansa pe 24 Decembrie. Aceasta este doar una din imaginile de pe contul oficial al HTC de pe rețeaua de socializare Weibo.

Până astăzi, HTC nu a oferit nici un detaliu despre numele telefonului ce îl va lansa sau despre o posibilă dată de lansare.

HTC One X9 este un smartphone de nivel mediu cu Android ce are un ecran FullHD cu diagonala de 5,5 inci, procesor MediaTek Helio X10, modelul MT6795, slot pentru un card microSD, cameră foto secundară UltraPixel, cameră foto principală cu un senzor de 13MP cu OIS, baterie cu capacitatea de 3000mAh dar și difuzoare BoomSound.

Pe baza zvonurilor recente, One X9 va fi disponibil în două versiuni, una cu 2GB capacitate a memoriei RAM și 16GB spațiu intern de stocare și o variantă cu 3GB capacitate a memoriei RAM și 32GB spațiu intern de stocare.

Noul smartphone este așteptat în China, Taivan dar și câteza piețe din Asia. Nu este disponibilă nici o informație despre disponibilitatea noului dispozitiv pe piețele din Europa sau SUA.

Dacă vă interesează achiziționarea unui smartphone nou, puteți arunca o privire pe ofertele retailerului Quickmobile, vă asigurăm că o să găsiți produsul dorit. Puteți accesa magazinului online folosind butonul de mai jos:

Vizitează

Citeste toata stirea:: HTC One X9 ar putea fi lansat înainte de Crăciun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here