Jack The Ripper, disponibil începând de azi pentru Assassin’s Creed: Syndicate

0
5

Ubisoft a confirmat că pachetul DLC Jack The Ripper este disponibil începând de azi pentru jocul Assassin’s Creed: Syndicate. Utilizatorii de console PlayStation 4 şi Xbox One vor avea acces la acest DLC astăzi, în timp ce jucătorii de pe PC vor mai trebui să aştepte până pe 22 decembrie 2015.

Acţiunea din DLC-ul Jack The Ripper pentru Assassin’s Creed Syndicate are loc la douăzeci de ani de la evenimentele din jocul iniţial, Evie Frye aflându-se de această dată pe urmele faimosului criminal în serie.

Pachetul suplimentar Jack The Ripper este disponibil fie ca parte a Season Pass-ului pentru Assassin’s Creed: Syndicate, fie separat. Iată ce oferă Season Pass-ul pentru Assassin’s Creed: Synicate:

• Noua campanie Jack The Ripper
• Pachet de misiuni The Last Maharaja: 10 misiuni suplimentare în care jucătorii îl vor putea ajuta pe Duleep Singh să-şi recâştige titlul de Maharajah.
• Misiunea exclusivă A Long Night: În această misiune, Jacob va fi nevoit sa gaseasca un membru pierdut al propriei găşti şi să-l readucă în siguranta la propria ascunzătoare.
Streets of London gameplay pack: Peste o oră de gameplay suplimentar: misiuni, arme, echipament şi costume noi.
• Două seturi de arme şi echipament de top: Steampunk Pack şi Victorian Legends Pack. Ambele vor include arme şi echipamente dintre cele mai bune, precum şi câte un costum nou.
Bonus XP exclusiv: Toţi deţinătorii de Season Pass vor primi un bonus permanent constând în puncte de experienţă (XP).

Assassin’s Creed: Syndicate este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Assassin's Creed SyndicateAssassin's Creed Syndicate

Assassin's Creed SyndicateAssassin's Creed Syndicate

Assassin's Creed Syndicate

Articol original – Jack The Ripper, disponibil începând de azi pentru Assassin’s Creed: Syndicate, de pe site-ul go4games.ro

Citeste toata stirea:: Jack The Ripper, disponibil începând de azi pentru Assassin’s Creed: Syndicate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here