Jucarii din lemn pentru copii – ca cele din podul bunicii

0
474

Acum doar cativa ani, singurele jucarii de lemn pe care le gaseai erau in podul casei bunicilor. Asta din cauza ca toate jucariile din magazine erau din plastic. Acele jucarii copii ieftine din China erau greu de depasit din cauza ca erau foarte foarte ieftine. Dar, ca majoritatea lucrurilor, primesti pentru ce platesti, iar jucariile din plastic durau cel mult cateva luni inainte sa se strice complet. Noroc ca erau ieftine!

Din aceasta cauza, o generatie intreaga de copii a fost privata de bucuria de a se juca cu jucarii din lemn, romanesti sau straine. Multi copii din acea vreme puteau vedea cateva jucarii din lemn doar daca mergeau la bunici si cautau in podul casei. Multi parinti isi amintesc cu drag de copilarie cand isi vad vechile jucarii in pod sau in garajul bunicilor. Dupa atatia ani, inca sunt intregi.joc de construit micul arhitect

Acesta este unul dintre avantajele acestori jucarii, ca rezista de-a lungul anilor. Lucru care nu este valabil pentru jucariile din plastic, deoarece polimerii din care sunt facute se usuca si se crapa. Copii nu se mai pot juca cu ele, devenind nesigure din cauza muchiilor deteriorate si intarite.

Din fericire, exista un numar de producatori de jucarii din lemn pentru copii din generatia asta. Exista de la blocuri de lemn cu ABC la case pentru papusi, puzzle-uri din lemn, jocuri de construit, chiar si sortimente de fructe si legume. Toate din lemn si vopsite cu vopsele fara plumb sau toxine. Datorita acestor producatori, exista jucarii din lemn acum cu care copiii se pot juca.

Pentru cele mai bune oferte la jucarii din lemn pentru o mamica grijulie ca tine, intra acum pe Educlass.ro. Vei gasi jucarii clasice, dar si jucarii pe care le vede copilul tau la televizor, in desene animate sau in declame.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here