LG118 – telefonul de la încheietura mâinii (p)

0
0

Piața din China este în plină expansiune și ne surprinde întotdeauna cu noi produse accesibile ca preț dar și utile amatorilor de tehnologie. În continuare vă vom prezenta produsul LG118 care este, în esență, un dispozitiv ce poate fi purtat ca orice alt ceas dar ce aduce și alte funcții interesante.

LG118 oferă utilizatorilor un slot pentru cartela SIM sau funcții de apelare prin intermediul telefonului folosind conexiunea Bluetooth. Apelurile se pot efectua direct de la încheietura mâinii pe lângă aplicația dedicată mesajelor scurte, puteți vizualiza lista de apeluri sau sincroniza muzica cu ușurință.

Printre specificațiile dispozitivului se numără un ecran cu diagonala de 1,54 inci ce oferă o rezoluție de 240×240 pixeli, cameră foto cu un senzor de 0,3 MP, player pentru muzică, pedometru, funcții anti-pierdere smartphone, alarmă sau calendar.

LG118 nu rulează un sistem de operare cunoscut, ci unul propriu, dezvoltat de companie dar oferă o împerechere cu un smartphone ce rulează sistemul de operare Android. Ceasul este creat din oțel inoxidabil alături de o curea de calitate din cauciuc moale și este disponibil în mai multe variante de culoare.

Alte detalii includ: slot pentru un card microSD cu capacitatea de până la 64GB, conectivitate NFC, Bluetooth, GSM 850/900/1800/1900MHz, două difuzoare stereo și Radio FM.

Dispozitivul LG118 poate fi achiziționat prin intermediul magazinului online gearbest.com la un preț de aproximativ 35$.

Citeste toata stirea:: LG118 – telefonul de la încheietura mâinii (p)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here