Locuri de munca in Constanta

0
50
Locuri de munca in Constanta

Compania Premium Porc Group, detinuta de holdingul danez DCH International, a inaugurat in Sibioara – comuna Mihail Kogalniceanu din Constanta, o noua fabrica de nutreturi. Investitia se ridica la 23 de miloane de Euro. Este o investitie ce produce noi locuri de munca pentru localnici, aduce o contributie la bugetul local si sustine mediul de afaceri din zona.

Mai multe locuri de munca in Constanta sunt pentru bugetari.

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta ofera 25 de locuri de munca in Constanta, pentru relatii publice si la biroul de adoptii si postadoptii.

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta ofera posturi de consilier principal, economist si specialisti in resurse umane, cu o cerinta de studii superioare si 5 ani vechime.

Primaria Medgidia angajeaza pe perioada nedeterminata un consilier debutant la Evidenta Populatiei, concursul de angajare avand loc intre 28 si 30 septembrie 2015.

Primaria Murfatlar face angajari. Un post de inspector pentru Serviciul Comunitar de Unitati Publice. Depunerea dosarelor se face pana pe 14 septembrie 2015, interviul si proba scrisa se tin pe 21 si 23 septembrie.

Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca Constanta (AJOFM Constanta) pune la dispozitie peste 1300 de locuri de munca peste hotare. Pentru Belgia se cauta asistenti medicali, pentru Republica Ceha se cauta lucratori in productie, croitorie, lucratori in prelucrarea lemnului. Pentru Germania se cauta asistenti medical genaralisti, factori postali, soferi de tir, bucatari, ospatari si comisionari. Pentru Suedia se cauta vopsitori, mecanici si tinichigii auto. Pentru UK se cauta ingrijitori de persoane, soferi de camion , anestezisti si asistenti. Cele mai multe locuri de munca se ofera pentru Spania, unde se cauta 800 de muncitori necalificati pentru agricultura.

Pentru a cauta locuri de munca online in orice oras din judetul Constanta puteti folosi platforma Aptjob.ro.

Mai multe stiri din domeniul financiar aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here