Matematica de clasa a II-a – Sau povestea prietenului neasteptat

0
11
matematica

Clasa I e de acomodare. Bine, veti spune, la fel este si clasa Pregatitoare, insa si in clasa I cadrele didactice gandesc un tip de activitate didactica special creata astfel incat sa incurajeze interesul copiilor pentru scoala.

La clasa a II-a, lucrurile devin serioase, iar situatia se complica. Elevii sunt deja in cel de-al treilea an de scoala, responsabilitatile se diversifica. Iar cand vine vorba de mate, emotiile cresc. Cu toate acestea, specialistii Intuitext in educatie sunt de parere ca, abordata din perspectiva potrivita, matematica de clasa a II-a poate deveni un prieten neasteptat al copiilor.

In acest sens, Intuitext, compania specializata in educatie din cadrul grupului Softwin, a creat un produs de invatare online deosebit: Scoala Intuitext, platforma online special creata pentru ca elevii din clasele I, a II-a si a III-a sa invete cu placere. Aici, copiii vor gasi numeroase activitati extrem de placute – de la filmulete distractive, experimente inedite sau jocuri logice – toate concepute astfel incat elevii sa inteleaga sau sa recapituleze materia de la scoala intr-un mod placut si eficient.

Prin urmare, si in ceea ce priveste Matematica de clasa a II-a, principiul se aplica. Daca le prezentam elevilor aceasta disciplina din perspectiva potrivita, acestia vor putea descoperi cat de fascinanta poate fi in realitate stiinta numerelor.

Asadar, accesand activitatile de matematica pentru clasa a II-a disponibile in cadrul platformei Scoala Intuitext – fie ca vorbim de clasa I, clasa a II-a si a III-a -, micii exploratori vor avea parte de experiente inedite pe taramul matematicii.

Tot ce trebuie sa faca parintii este sa achizitioneze o licenta corespunzatoare anului scolar potrivit copilului lor, sa-si faca un cont pe Intuitext.ro si sa introduca numarul licentei achizitionate. Atat de simplu. Iar pentru ca matematica este un punct destul de delicat, copiii pot incepe aventura in lumea cunoasterii exact cu activitatile de mate disponibile in cadrul platformei online de invatare, Scoala Intuitext.

Jucand jocurile logice sau bucurandu-se de filmulete video inedite, elevii vor afla ca matematica pentru clasa a II-a nu mai este o stiinta rigida si dificila, ci un prieten care le este alaturi in numeroase situatii din viata de zi cu zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here