Mi-am reparat instalatia electrica defecta in cateva minute si ziua a mers mai departe cu ajutorul unui electrician autorizat

0
12

Poate cea mai neplacuta experienta este cea care mi s-a intamplat mie mai zilele trecute. Era dimineata, beam o cafea, citeam un ziar online. O dimineata obisnuita. Din senin s-a stins lumina, s-a oprit tot in toata casa.

Prima data am zis ca e pana de curent, astept si isi revine. Dupa vreo ora am stiut ca nu e nicio pana si ca instalatia mea electrica se defectase. Era ora 6.45 dimineata, lumea de abia se trezea.

Aveam nevoie de un dus, de un televizor sa urmaresc o stire utila, sa ascult o muzica. Nu aveam nicio sansa. Ce e de facut? Repede mana pe telefon, butonat. In cateva secunde am gasit site-ul de care aveam nevoie, Garea. Acolo am sunat imediat pentru a solicita o interventie de urgenta si un electrician autorizat.

Mi s-a raspuns imediat, am fost intrebat de problema, am detaliat si in cateva minute comanda era facuta si asteptam venirea electricianului cu experienta de la Garea. In nici 30 de minute am avut echipa de electricieni autorizati la usa, evaluarea a fost facuta imediat, s-a gasit problema, un scurtcircuit, s-a trecut la reparare si remedierea defectiunii gasite. In 40 de minute aveam lumina in casa, am primit si garantie 24 de luni la manopera, mi-au inlocuit si prizele si intrerupatoarele sa nu mai patesc pe viitor asa ceva.

Profesionistii veniti sa remedieze problema la instalatia electrica erau certificati si acreditati ANRE, lucru foarte important pentru mine, au lucrat doar cu aparatura omologata si au folosit cele mai moderne instrumente de diagnosticare si remediere a defectiunilor intalnite.

La finalul interventiei am fost sfatuit cum sa folosesc corect instalatia electrica, mi s-a explicat in detaliu problema avuta si in ce a constat interventia, am primit toate actele pentru reparatie si plata, totul a fost foarte transparent.

Am fost placut surprins sa aflu ca ofera si mentenanta si interventii 24 de ore din 24, asa ca data viitoare cand se mai iveste ceva stiu ca nu mai am de asteptat cu orele si cu zilele pana sa am din nou curent electric in locuinta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here