Modalitati de a usura procesul de invatare pentru copiii din clasele I, a II-a si a III-a

0
6
Modalitati de a usura procesul de invatare

Inceputul scolii reprezinta un moment extrem de emotionant atat pentru copii, cat si pentru parinti. E important ca micii elevi sa priveasca educatia cu optimism si curiozitate, sa-si doreasca sa descopere cat mai multe lucruri despre lumea inconjuratoare si sa participe cu placere la activitatile desfasurate la scoala.

Pare un vis frumos, dar din fericire acest lucru este acum posibil datorita metodelor alternative de invatare ce au patruns in ultima vreme in sistemul de educatie din Romania. Fie ca vorbim de manuale digitale, CD-uri educationale sau platforme online de invatare, un lucru e cert: invatarea online este tot mai populara!

Noile generatii de elevi stiu totul despre cele mai cool gadget-uri, vor sa afle cele mai spectaculoase descoperiri tehnologice si sunt gata sa spuna „pas” vechilor tipare in educatie. In plus, in acest moment pentru elevii de toate varstele pare sa fie mult mai placut sa-si petreaca timpul online decat rasfoind o culegere stufoasa de matematica.

Intelegand profilul elevilor de astazi, dorintele si nevoile lor, Intuitext, compania specializata in educatie din cadrul grupului Softwin, a creat un produs de invatare inedit: Scoala Intuitext.

Scoala Intuitext este o platforma de invatare online creata de specialistii Intuitext in educatie pentru copiii din clasele I, a II-a si a III-a. Aici copiii vor gasi jocuri logice, jocuri matematice, filmulete amuzante sau experimente inedite, descoperind astfel o noua fata a educatiei.

Accesand resursele oferite de acest produs educational, elevii se vor bucura de libertatea de a descoperi singuri lucruri minunate despre mediul inconjurator, dat fiind ca Scoala Intuitext este creata astfel incat copiii sa se poate descurca singuri – fără a avea nevoie de ajutorul părinților sau al învățătorilor.

In plus, un studiu al Universitatii Oxford din 2014 despre legatura dintre jocurile video si efectele psihologice asupra copiilor a evidentiat un fapt cu adevarat interesant: aceste elemente sunt componente prezente in viata noilor generații de copii si prin urmare, utilizate in mod inteligent, acestea pot fi benefice. In plus, fiind greu de separat zona de divertisment de cea a educatiei, solutia de a le imbina a venit ca o consecinta fireasca. Astfel au fost create platformele online de invatare.

Asadar, prin forma atragatoare de prezentare si resursele excelente pe care le ofera copiilor din clasele I, a II-a si a III-a, Scoala Intuitext le arata elevilor si parintilor cat de placuta si eficienta poate fi invatarea online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here