Motive pentru care sa optezi pentru o vacanta in Antalya

0
5

Turcia este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta. Ofertele extraordinare ii atrag pe romani ca un magnet motiv pentru care acestia prefera sa isi petreaca concediile pe taram turcesc. Agentiile de voiaj se intrec a pune la dispozitia clientilor cele mai ieftine, dar si cele mai interesante oferte astfel incat acestia sa aiba parte de un sejur de poveste.

De ce opteaza romanii pentru o vacanta Antalya?

Statiunile din Turcia au redevenit un adevarat punct de atractie pentru turistii din intreaga zona a Europei. Conditiile puse la dispozitie, dar mai ales frumusetea locurilor incanta simturile oamenilor care se simt extraordinar de bine in aceste zone. Miturile si fascinatia anilor demult apusi reprezinta unul dintre principalele motive pentru care romanii aleg sa viziteze Antalya.

Legenda spune ca regele Attalos al II-lea a trimis o parte dintre slujitorii sai sa caute un taram desprins parca din povesti unde apa sa fie curata si cristalina. Acestia au descoperit regiunea unde astazi se inalta semeata Antalya, o zona de basm presarata cu numeroase vestigii de origine bizantina.

Aici este zona unde curiosii pot surprinde momentul in care broastele testoase ies din mare pentru a-si depune ouale pe plaja. Mai mult decat atat, pot vedea chiar si micutii pui de broasca in momentul in care ies din oua. Dimensiunile acestora sunt incredibil de mici, iar experienta este una cu adevarat spectaculoasa.

Antalya este plina de orase fascinante care au pastrat parfumul trecutului. Exista o multime de cladiri vechi si de obiective turistice impresionante precum turnul roman cu ceas pe care turistii nu ar trebui sa le rateze in timpul vacantei.

Turcia este plina de trasee spectaculoase, trasee care pot fi parcurse pe jos. Spre exemplu, traseul de la Lycian este unul dintre cele mai vestite fiind de o frumusetea rapitoare. Prezenta muntilor, a dealurilor si a vailor transforma zona intr-o regiune de poveste care merita vizitata cu prima ocazie.

Bazarurile reprezinta un alt punct de atractie pentru turisti. Aici acestia vor gasi unele dintre cele mai diverse produse, de la obiecte de imbracaminte si pana la bijuterii sau parfumuri. Preturile de achzitie sunt mult mai ieftine in comparatie cu cele practicate de marile magazine ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru pasionatii cumparaturilor. Turistii nu trebuie sa uite un lucru, turcii adora sa se tocmeasca asa ca nu trebuie sa se sfiasca sa incerce sa obtina cel mai bun pret pentru produsul dorit.

Statiunile turistice dezvolate in zona Antalyei sunt unele dintre cele mai spectaculoase datorita calitatii. Hoteluri de 4 si 5 stele isi asteapta clientii, in vreme ce personalul atent instruit este gata in orice moment sa satisfaca pana si cele mai mici cerinte. Preparatele servite sunt atat preparate traditioanle, cat si preparate cu specific international astfel incat sa poate fi consumate de toti turistii prezenti in hotel.

Fara doar si poate o vacanta Antalya este alegerea potrivita pentru romanii care vor sa se simta bine si care vor sa plateasca un pret mic comparative cu serviciile de calitate care sunt puse la dispozitie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here