Nicoleta Cîrjan, mama presupusului copil al fostului Principe Nicolae, un nou mesaj după scandalul de la Casa Regală: “Tac din smerenie, nu pentru că nu am lucruri de spus”

0
2

Reacția Nicoletei Cîrjan despre scandalul de la Casa Regală. Nicoleta Cîrjan, mama presupusului copil al fostului Principe Nicolae a avut o primă reacție, zilele trecute, pe contul său de Faceabook de socializare, în plin scandal la Casa Regală. Atunci, s-a referit doar la un eventual test ADN și la refuzul principelui Nicolae de a-l face.

Acum, însă, a revenit cu un al mesaj, care are strânsă legătură cu situația din Casa Regală.

“De două zile îmi sună telefonul încontinuu, mesaje, solicitări de interviuri, oamenii vor să știe cine sunt, ce fac și, mai ales, cum comentez tot ceea ce se întâmplă în Casa Regală. Tuturor le-am spus că în acest moment, în care Regele României e pe patul de moarte, cred că o minimă dovadă de respect față de Măria Sa este să tăcem cu toții din gură. Așadar, tac din smerenie, nu pentru că nu am lucruri de spus. Prefer sa nu alimentez în niciun fel scandalul rușinos la care suntem martori de câteva zile. Îmi asum faptul că, nedând replica la minciunile care se vehiculează despre mine, sunt defăimată și mi se construiește, în continuare, o imagine foarte îndepărtată de ceea ce sunt eu cu adevărat. Nu mă neliniștesc deloc, căci adevărul va fi întotdeauna mai puternic, iar lumina va străbate întunericul.
Să ținem capul plecat și așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris ea, tot pe Facebook.

Fostul principe Nicolae este acuzat că a forțat intrarea în reședința regelui Mihai și a agresat fizic și verbal trei persoane, a anunțat miercuri, 7 noiembrie, Casa Regală a României, într-un comunicat. Incidentul a avut loc o o oră după ce Regele Mihai primise Sfânta Împărtășanie de la trimisul ÎPS Mitropolitului Iosif. De cealaltă parte, Nicolae a spus că nu înțelege „agresivitatea” cu care a fost împiedicat să-și vadă bunicul.

Surpriza, însă, a sosit astăzi din partea Alteței Sale Regale Principesa Elena, mama lui Nicolae. „Sunt foarte dezamagită și îngrijorată de faptele fiului meu, Nicolae. Prin comportamentul său din zilele trecute, Nicolae a nesocotit intimitatea, suferința și demnitatea tatălui meu, Regele Mihai. I-am transmis, în trecut, lui Nicolae faptul că Regele nu dorește să îl vadă din cauza comportamentului său lipsit de principii morale. Chiar Regele, primind vestea căsătoriei fiului meu, i-a transmis lui Nicolae, într-o scrisoare privată din 4 august 2017, că este profund întristat că Nicolae nu a făcut nimic pentru a clarifica paternitatea presupusului său copil, o fetiță de aproape doi ani. Aceasta arată o lipsă de responsabilitate inacceptabilă.

La cea mai recentă vizită a mea la Aubonne, în luna august, tatăl meu mi-a confirmat personal decizia sa de a nu-l primi pe Nicolae, lucru cunoscut de fiul meu. Regele Mihai a făcut cunoscut, de câteva ori chiar în scris, că motivul deciziei de a-i retrage lui Nicolae titlul regal este că fiul meu nu are calitățile necesare pentru o poziție în Casa Regală a României.

Faptele lui Nicolae din aceste zile sunt profund greșite, moral si uman. Fiul meu a dat dovadă de dispreț față de România, față de poporul ei și față de principiile Casei Regale. Pentru mine, ca mamă, acest aspect este devastator”, a declarat Principesa Elena, într-un comunicat.

Post-ul Nicoleta Cîrjan, mama presupusului copil al fostului Principe Nicolae, un nou mesaj după scandalul de la Casa Regală: “Tac din smerenie, nu pentru că nu am lucruri de spus” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste toata stirea:: Nicoleta Cîrjan, mama presupusului copil al fostului Principe Nicolae, un nou mesaj după scandalul de la Casa Regală: “Tac din smerenie, nu pentru că nu am lucruri de spus”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here